начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

жилището при развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

жилището при развод

Мнениеот agcanev » 09 Авг 2013, 20:58

имам следния казус (засяга ме лично, но аз не съм юрист) - закупили сме с съпругата ми жилище през 1997 г. ; през 1998 подписахме нотариален акт за поправка - да се чете че жилището е закупено по реда и условията на ЗУПГМЖСВ( като лихвочислата бяха изцяло на съпругата ми ) . интересува ме при развод как би се разделило жилището ; предполагам съпругата ми ще претендира да получи цялото (да си отмъсти :-) ;
съпругата ми притежава тия лихвочисла (точки) много отпреди брака ни - въобще при тава положение е възможно още тогава да си е правила някакви ''сметки''- хем да получи пари , хем да придобие жилището(което закупих сам ,по време на брака) при евентуален развод - мога само да гадая ; в случая това няма значение ; интересува ме какво вероятно би станало ;
agcanev
Младши потребител

Назад към Семейни казуси