начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Социални помощи

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Социални помощи

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 11:39

Имам дъщеря на 6 години. С баща й не сме сключвали брак. В момента живея с баба ми и дядо ми, които са пенсионери над 70 години. Чистото ми месечно възнаграждение е 190 лева. Имам ли право на месечни социални помощи?
Благодаря предварително
Гост

Да.

Мнениеот Тина » 14 Окт 2005, 14:11

На 18 лв. месечна помощ за дете. Обадете се в Службата за социално подпомагане по Вашата адресна регистрация, за да ви кажат какви документи са Ви необходими. Може би ще Ви посъветват и относно някаква друга целева помощ - например за отопление...
Тина

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 17:01

Аз всъщност точно за този вид помощи питах. 18 лева за гледане на дете ги получавам.
Но все пак благодаря
Гост

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 17:01

Аз всъщност точно за този вид помощи питах. 18 лева за гледане на дете ги получавам.
Но все пак благодаря
Гост

Не бяхте конкретизирали въпроса си!

Мнениеот Тина » 14 Окт 2005, 17:11

Доколкото знам още не са определили дохода на член от семейството, под който ще се получава правото да се кандидатства за помощ за отопление. Документите се подават през ноември и тогава можете да питате в социалните какви документи са Ви необходими и имате ли право въобще. Тази помощ е само за през отоплителния сезон. Но доходът на член от семейството е безумно нисък...
Тина

Назад към Семейни казуси