Имам дъщеря на 6 години. С баща й не сме сключвали брак. В момента живея с баба ми и дядо ми, които са пенсионери над 70 години. Чистото ми месечно възнаграждение е 190 лева. Имам ли право на месечни социални помощи?
Благодаря предварително
- Дата и час: 29 Ное 2024, 04:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Социални помощи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Да.
На 18 лв. месечна помощ за дете. Обадете се в Службата за социално подпомагане по Вашата адресна регистрация, за да ви кажат какви документи са Ви необходими. Може би ще Ви посъветват и относно някаква друга целева помощ - например за отопление...
- Тина
Не бяхте конкретизирали въпроса си!
Доколкото знам още не са определили дохода на член от семейството, под който ще се получава правото да се кандидатства за помощ за отопление. Документите се подават през ноември и тогава можете да питате в социалните какви документи са Ви необходими и имате ли право въобще. Тази помощ е само за през отоплителния сезон. Но доходът на член от семейството е безумно нисък...
- Тина
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|