- Дата и час: 25 Ное 2024, 14:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
1/6 идеална част
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Помощ, какви са ми правата като наследник
Здравейте, изправена съм пред куп неприятности и проблеми. Отчаяно ви моля за съвет и помощ. Баща ми почина преди 10 дни, с майка ми са разведени и той живееше в къща, от която има 1/6 идеална част. Чичо ми също има 1/6 идеална част, той е от друг град и не живее в къщата, а баба ми 4/6. След смъртта на баща ми, чичо ми не ми позволи да вляза в стаята на баща си, каза че каквото намери и прецени, че е за мен, щял да ми го предаде. Намерил е парите му без мое присъствие разбира се и каза, че са само 200лв, пенсията на баба ми и съответно я е прибрал. / Само той имаше достъп до жилището /. Прибрал е ключовете му и какво ли още не... Със съдействието на полиция и прокуратура успях да извоювам два ключа - за гаража и за втория етаж, където живееше татко. Но той е влизал навсякъде - изба, тавански помещения, стаички разни в двора и прочие, които сега са заключени и достъп до тях има само чичо ми. А там също има вещи на баща ми. Та редно ли е да се разполага с личните му вещи, още по-малко без мен? Имам ли право на достъп до всички стаи с тази 1/6 идеална част? Мога ли да съдя чичо си за разпореждане с лични вещи на баща ми - пари, ключове? Благодаря!
- variniq
- Младши потребител
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|