- Дата и час: 25 Ное 2024, 14:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос на една вдовица
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Въпрос на една вдовица
@ portokal, изложението ти би било непълно, ако не отбележиш, че разведените нямат качеството на наследници на починалия си съпруг. Възможна е хипотезата с минималния осигурителен доход на починалия и значимия размер на имуществото му. Съпоставка имущество/пенсия законът не прави, та гледането в чуждото канче може да дойде и от другата страна
-
mi_lena - Потребител
Към Г-н Неродения (annato), или може би е Г-ца?
Дълбоко уважаеми/а,
Правото освен буква е и дух! А по отговора Ви не видях Вашия. Или когато Ви сполети подобна "радост", ще запеете друга песен! Помнете! Той гледа, забавя но не забравя! Впрочем попитайте някоя германка, шведка или французойка как се живее на 44 без пари, без работа с дискриминиране....И хич не й искам парите на тая смахната държава! А на Вас препоръчвам да търсите Истината със сърце и ум! Със сърце и ум!
Дълбоко уважаеми/а,
Правото освен буква е и дух! А по отговора Ви не видях Вашия. Или когато Ви сполети подобна "радост", ще запеете друга песен! Помнете! Той гледа, забавя но не забравя! Впрочем попитайте някоя германка, шведка или французойка как се живее на 44 без пари, без работа с дискриминиране....И хич не й искам парите на тая смахната държава! А на Вас препоръчвам да търсите Истината със сърце и ум! Със сърце и ум!
Последна промяна ruseva69 на 26 Сеп 2013, 23:25, променена общо 2 пъти
- ruseva69
- Нов потребител
Здравейте Портокал!
Много сте емоционален за юрист! Ако бях съдия, щях да Ви глобя за неуместно говорене! Не съди да не бъдеш съден! ПОнмите ли този текст? Аз не Ви съдя, дори Ви прощавам обидите! Ако сте дългогодишен юрист, слезте на земята и се смирете, че ни е калпаво битието, съзнанието, "правото"!
Много сте емоционален за юрист! Ако бях съдия, щях да Ви глобя за неуместно говорене! Не съди да не бъдеш съден! ПОнмите ли този текст? Аз не Ви съдя, дори Ви прощавам обидите! Ако сте дългогодишен юрист, слезте на земята и се смирете, че ни е калпаво битието, съзнанието, "правото"!
- ruseva69
- Нов потребител
Ами, г-жо Русева,
не знам какво очаквахте да получите в този форум. Дадоха ви се указания, дадоха се мнения. Вие сте недоволна. От правото, от пишещите, от чуждите животи... Той си гледа.
С уважение.
не знам какво очаквахте да получите в този форум. Дадоха ви се указания, дадоха се мнения. Вие сте недоволна. От правото, от пишещите, от чуждите животи... Той си гледа.
С уважение.
- annato
- Младши потребител
ruseva69 написа:Здравейте Портокал!
Г-жо Русева, не се заяждайте с Portokal, която е една от най-коректните участници в този форум. Тя най-добре би могла да ви каже, че съдия не може да ви глоби за неуместно говорене. В случая вашето говорене се оказва неуместно, защото се опитахме да ви дадем мнение, базирано на законовото положение, но то не ви хареса и започнахте да хвърляте кал по съвсем невинни в случая (и опитали се да ви помогнат!) хора. Не ние, пишещите във форума, сме виновни за икономическото положение в страната, безработицата и нормотворчеството като цяло - ние само се борим всеки ден и час да се справяме с работата си, от която зависят човешки съдби, засегнати от въпросните безработица, нормотворчество и тежко положение.
Останете със здраве, пожелавам ви да си намерите работа и да се успокоите или пък потърсете алтернативи за чужбина, щом мислите, че там ще бъдете по-щастлива и доволна. Дъщеря ви не е малка, може би така ще окажете по-голяма помощ и на себе си и на нея.
Пожелавам ви спокоен ден и още веднъж - здраве.
Veritatem dies aperit
- borovinka
- Активен потребител
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|