as ve4e pisah 4e imam edno osinoveno detenze /taka nare4enoto otvoreno osinoviavane/.
osinovih go samo as sastoto saprugat mi e 4usdenez i sa 4usdenzi edno osinoviavane v bg e slojno i prodaljava dalgo.tova osinoviavane bese predi 2 god. po staria sakon.saprugat mi sega ste go osinovi sasto.
sega iskam da si osinovia oste edno detenze,no mi pisahte 4e ve4e e nevasmojno da si osinovia direktno ot maikata kakto parvia pat,koeto osinoviavane sa men e po-lesno vapreki 4e niamam nisto protiv da si osinovia i ot dom maika i dete.
pisahte mi 4e e vasmojno saprugat mi da priposnae deteto /stava vapros sa predstoiastoto osinoviavane/ vapreki 4e e 4usdenez.
pri parvoto osinoviavane moiat advokat mi kasa,4e mnogo deza sa isneseni isvan stranata po tosi na4in i e vasmojno da imame problemi.
imeno poradi tova vi sadadoh niakolko vaprosa:
-prodaljava li dalgo priposnavaneto i otstapvaneto na roditelskite prava i moje li tasi prozedura da se dviji samo ot advokat?
-ste mojeme li sled tova da isleseme isvan stranata /nie jiveeme v 4usbina/?
-moga li sled otstapvaneto na roditelskite prava vednaga i as da go osinovia?
iskam da snaia dali moga da ras4itam na tosi vid osinoviavane,i 4e niama da imam problemi.
tova e Galina nadiavam se da mojes da mi pomognes
- Дата и час: 01 Дек 2024, 14:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
osinoviavane
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: osinoviavane
sajeliavam 4e ne moga da vi otgovoria na tosi vapros sastoto ne sam kompitentna.vie triabva da napisete vaprosa si v nova tema i da bade poblekuvano.togava predpolagam ste se nameriat kompitentni advokati koito ste vi otgovoriat i posavetvat.
pri moeto osinoviavane snaia 4e se sapasva v saveta akta sa rajdane i sled kato e minalo deloto se vadi nov akt sa rajdane.moje bi triabva da popitate tam.i as ne snaia.sajaliavam.
pri moeto osinoviavane snaia 4e se sapasva v saveta akta sa rajdane i sled kato e minalo deloto se vadi nov akt sa rajdane.moje bi triabva da popitate tam.i as ne snaia.sajaliavam.
- tara 1
zdraveite az sam vav francia i edni moi priateli francyzi iskat da si osinoviat dete ot b-a no da e malko kakvo triabva da napraviat i kak 6te nai barzo da preodoleiat formalnostite ,i evntyalnite balgarski lo6otii
- ivan 81
Към г-н Златев -опитайте в "Искрено и лично по БТВ,много хора откриха близките си по този начин! Успех!
- Хари
Обърнете се към отдел ,,Закрила на детето" при дирекция ,,Социално подпомагане". Там ще Ви изяснят процедурата по осиновяването, както и необходимите документи, които следва да подготвите. В случай, че действително желаете да осиновите дете е необходимо е да подадетеследните документи:
1. заявление за кандидат осиновител/ бланка по образец/.
2. свидетелство за съдимост- на Вас и съпруга Ви/ ако сте семейна/
3. документ, че не сте лишени от родителски права за всеки от кандидат- осиновителите
4. документи за доходи;
5. документ, че срещу Вас няма образувано производство за умишлено престъплемие от общ характер
6. медицинско, удостоверяващо липсата на венерически заболявания, СПИН и др.
7. препоръки
8. декларация за съгласие за сътрудничество с дирекция ,,Социално подпомагане"
9. копие от удостоверение за сключен граждански брак
1. заявление за кандидат осиновител/ бланка по образец/.
2. свидетелство за съдимост- на Вас и съпруга Ви/ ако сте семейна/
3. документ, че не сте лишени от родителски права за всеки от кандидат- осиновителите
4. документи за доходи;
5. документ, че срещу Вас няма образувано производство за умишлено престъплемие от общ характер
6. медицинско, удостоверяващо липсата на венерически заболявания, СПИН и др.
7. препоръки
8. декларация за съгласие за сътрудничество с дирекция ,,Социално подпомагане"
9. копие от удостоверение за сключен граждански брак
- детелинка28
Zdraveite na vsichki sled kato prochetoh cqlata tema taka i ne namerih otgovor po moq problem.Az imam veche osinovena sestra vsichki dela i t.n. minaha otdavna samo che idvat i sledvashtite problemi...za tainata na osinovqvaneto i kleveti po povod samoto osinovqvane!!!Kakvo moga da napravq az i maika ni pri nalichie na takiva problemi i zakona zashtitava li osinovitelite v takiva slojni situacii pri puskane na neverni sluhove vyv vryzka s osinovqvaneto na sestra mi, kakto i ima li nachin da se razreshi problema i bez dela?Mnogo sym obyrkana zashtoto edva li ne vseki moment meje da ni se navlekyt ogromni semeini problemi prichineni ot nedobrojelatelni hora...
- AnGeLLyKa
ZDRAVEITE RUMEN,
PISA VI ZASTOTO SAM TOCHNO VAV VASHIA SLUCHAI - I AZ SAM OSINOVENA PREDI 36 GODINI/SAGA SAM NA 37 I KAKTO VAS BIH ISKALA PONE DA ZARNA TAZI KOIATO ME E RODILA BEZ NOKAKVO LOCHO NAMERENIE - NAPROTIV.... I AZ KATO VAS SAM V TAZI SLOJNA SITUAZIA I NE ZNAI KAKVO DA PREDPRIEMA. AKO IMATE NIAKVA INFORMAZIA STE VI BUDA BLAGODARNA DA MI JA DADETE. RAZBIRA SE I ZA MEN STE VAJI SASTOTO.
POZDRAVI I CURAJ V TARSENETO
SVOBODA
PISA VI ZASTOTO SAM TOCHNO VAV VASHIA SLUCHAI - I AZ SAM OSINOVENA PREDI 36 GODINI/SAGA SAM NA 37 I KAKTO VAS BIH ISKALA PONE DA ZARNA TAZI KOIATO ME E RODILA BEZ NOKAKVO LOCHO NAMERENIE - NAPROTIV.... I AZ KATO VAS SAM V TAZI SLOJNA SITUAZIA I NE ZNAI KAKVO DA PREDPRIEMA. AKO IMATE NIAKVA INFORMAZIA STE VI BUDA BLAGODARNA DA MI JA DADETE. RAZBIRA SE I ZA MEN STE VAJI SASTOTO.
POZDRAVI I CURAJ V TARSENETO
SVOBODA
- svoboda
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|