начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Mejdunaroden brak i dete

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Mejdunaroden brak i dete

Мнениеот донна2 » 27 Юли 2004, 18:09

по въпроса за разни екскурзийки госпожо стандарта е друг ,а и държавата е социална и на Марс да карате ски се тая , и оная ми идва с кола от там до тук ,но ми реве че не и стигат парите и на всичко отгоре ми иска някаква декларация да и се даде от бащата на дъщеря и която живее в БГи той я гледа , че детето уж е там ,за да взема семейни помощи за две деца , голяма работа че ходила на екскурзия ...............
донна2

Мнениеот донна2 » 27 Юли 2004, 18:10

а ние знаем как се придобива френско
донна2

Мнениеот belvedere » 27 Юли 2004, 18:15

nikoi ne pita oshte za tova....
belvedere

Мнениеот belvedere » 27 Юли 2004, 18:17

egati, kak ste ozvereli vsichku tukaaaa...........ama tova bylg. advokat naistina bil vampir!
belvedere

Мнениеот gambit » 28 Юли 2004, 07:49

г-жо Лечева,Ипон е прав.Българката е била винаги защитница и закрилница на
българския род и семейство.Вие даже не смеете да посочите народността на този френски гражданин.Познавам не една бивша българка като Вас,сред тях няма
щасливи.В стремежа си да се покажат някак си Вие,тези който отидохте да продъл
жавате рода на разни несретници,късно разбирате ,че сте попаднали в капан.Там
с вас не се церемонят и това е възмездието за Вашето предателство към родин
ата.Живял съм в чужбина при добри условия,но нищо не може да замени родното
Особено чувствително е за един народ,когато жените започват да го предават,
това не се прощава.Не мога да Ви го простя и аз.
gambit
Младши потребител

Мнениеот Морски » 28 Юли 2004, 14:14

Защо сте толкова чувствителен по въпроса за емиграцията?! Не искам да вземам чиято и да е страна, но светът вече е едно голямо село, не смятате ли? Друг въпрос са стремежите на някои дами /но това важи и за господата/, да намерят лесен начин някой друг да се грижи за финансовите им проблеми. Както и да е! Това е техният избор!
Морски

Предишна

Назад към Семейни казуси