- Дата и час: 25 Ное 2024, 03:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Mejdunaroden brak i dete
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Mejdunaroden brak i dete
по въпроса за разни екскурзийки госпожо стандарта е друг ,а и държавата е социална и на Марс да карате ски се тая , и оная ми идва с кола от там до тук ,но ми реве че не и стигат парите и на всичко отгоре ми иска някаква декларация да и се даде от бащата на дъщеря и която живее в БГи той я гледа , че детето уж е там ,за да взема семейни помощи за две деца , голяма работа че ходила на екскурзия ...............
- донна2
egati, kak ste ozvereli vsichku tukaaaa...........ama tova bylg. advokat naistina bil vampir!
- belvedere
г-жо Лечева,Ипон е прав.Българката е била винаги защитница и закрилница на
българския род и семейство.Вие даже не смеете да посочите народността на този френски гражданин.Познавам не една бивша българка като Вас,сред тях няма
щасливи.В стремежа си да се покажат някак си Вие,тези който отидохте да продъл
жавате рода на разни несретници,късно разбирате ,че сте попаднали в капан.Там
с вас не се церемонят и това е възмездието за Вашето предателство към родин
ата.Живял съм в чужбина при добри условия,но нищо не може да замени родното
Особено чувствително е за един народ,когато жените започват да го предават,
това не се прощава.Не мога да Ви го простя и аз.
българския род и семейство.Вие даже не смеете да посочите народността на този френски гражданин.Познавам не една бивша българка като Вас,сред тях няма
щасливи.В стремежа си да се покажат някак си Вие,тези който отидохте да продъл
жавате рода на разни несретници,късно разбирате ,че сте попаднали в капан.Там
с вас не се церемонят и това е възмездието за Вашето предателство към родин
ата.Живял съм в чужбина при добри условия,но нищо не може да замени родното
Особено чувствително е за един народ,когато жените започват да го предават,
това не се прощава.Не мога да Ви го простя и аз.
- gambit
- Младши потребител
Защо сте толкова чувствителен по въпроса за емиграцията?! Не искам да вземам чиято и да е страна, но светът вече е едно голямо село, не смятате ли? Друг въпрос са стремежите на някои дами /но това важи и за господата/, да намерят лесен начин някой друг да се грижи за финансовите им проблеми. Както и да е! Това е техният избор!
- Морски
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|