- Дата и час: 25 Ное 2024, 01:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Бракък е вреден
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Бракък е вреден
той вече ми е съпруг въпреки всичките ми" ОТРИЦАТЕЛНИ качества "и какво да се прави търпи ме
- donna2
- Потребител
Ако приемем, че някое друго решение по бракоразводно дело е литература, сигурно щеоткриеш и сам класиците. Но не знам императорът какво чете.
- Христова
вреден, вреден, но луди за вразване трябва да има, а от там и хляб за адвокатите
- tramtiriram
- Нов потребител
ле ле то по твоята логика всички женени са луди , че то си има и предимство , дори ако щеш наследствените правоотношения или най-малкото съвсем законно си тормозиш някого ,а той ако ще рече да бяга негов си проблем
ще те питам аз някой ден ако се поожениш кой е луд ама до тогава има време
или си женен и изразяваш лично становище тоест разглеждаш собственото си състояние , да не би да са ти връчили тенджерите и тиганите ,ютита и пералнята
ще те питам аз някой ден ако се поожениш кой е луд ама до тогава има време
или си женен и изразяваш лично становище тоест разглеждаш собственото си състояние , да не би да са ти връчили тенджерите и тиганите ,ютита и пералнята
- donna2
- Потребител
е колега не се засягайте....в едно съм сагласна...това си е един напълно законен начин да издевателстваш
- tramtiriram
- Нов потребител
Статията е невероятна, дори само затова си заслужава да си купите списанието(не, че му правя реклама, де)..
Накратко...обобщаване
Ако имате проблеми в това отношение, не си мислете, че сте фригидна, просто явно още не сте опитали подходящите поэи и причината може да е в партньора ви.
Освен това са разиграни различни ситуации ;-) при които момичета споделят как се е получило при тях....
И един интересен факт - според едно изследване 44% от мъжете заявяват че през изминалата година партньорката им успявала всеки път да свърши. Това обаче се потвърждавало само от 29 % от успоредно проведеното изследване при същите тези партньорки. Това означава, че явно жените съумяват доста обре да заблудят мъжете си :-)
Абе толкова се въодушевих от статията, че направо започнаха да ми минават греховни мисли през главата ;-)
Накратко...обобщаване
Ако имате проблеми в това отношение, не си мислете, че сте фригидна, просто явно още не сте опитали подходящите поэи и причината може да е в партньора ви.
Освен това са разиграни различни ситуации ;-) при които момичета споделят как се е получило при тях....
И един интересен факт - според едно изследване 44% от мъжете заявяват че през изминалата година партньорката им успявала всеки път да свърши. Това обаче се потвърждавало само от 29 % от успоредно проведеното изследване при същите тези партньорки. Това означава, че явно жените съумяват доста обре да заблудят мъжете си :-)
Абе толкова се въодушевих от статията, че направо започнаха да ми минават греховни мисли през главата ;-)
- Toshko
Сега остава да намерим и любовника.
Отивам в другите теми да търся.
Отивам в другите теми да търся.
- Любопитна колежка
Няма фригидни жени, има некадърни мъже! - това е посланието на тематичните статии в женските списания.
Действително въпросната статия се отклонява малко от феминистките възгласи, но все пак си остава много досадна! За секса няма рецепти!
Чудесно е, че и мъжете четат женски списания - но аз бих Ви препоръчала страниците с модни каталози - там нещата са по-лесни - купуваш най-скъпия подарък и може да си 100 % сигурен, че на половинката ти й харесва, а не се преструва!
Действително въпросната статия се отклонява малко от феминистките възгласи, но все пак си остава много досадна! За секса няма рецепти!
Чудесно е, че и мъжете четат женски списания - но аз бих Ви препоръчала страниците с модни каталози - там нещата са по-лесни - купуваш най-скъпия подарък и може да си 100 % сигурен, че на половинката ти й харесва, а не се преструва!
- sonya
- Младши потребител
Би ми било интересно да чуя от теб като жена с кое от статията не си съгласна? Вярно е, че рецепти няма, но все пак от такива женски "изповеди" човек (разбирайте мъжа) се учи да не е пълен егоист и да не мисли само за собственото си удоволствие..
А ако жената не ще да съдейства в това отношение, после да не се сърди :-).....
А ако жената не ще да съдейства в това отношение, после да не се сърди :-).....
- Toshko
Не мисля, че мъжете, и въобще хората, се учат от статии на егоизъм или алтруизъм...
Но е наистина идеално, ако от тази статия мъжът (който не е егоист) разбере, че всичко е строго ндивидуално, и има многобройни начини - достатъчно е да има желание и ще открие подходящия!
Статията не ми е приятна, защото си представям бозави физиономии на дебели американки, които се чувстват откривателки на топлата вода
Но е наистина идеално, ако от тази статия мъжът (който не е егоист) разбере, че всичко е строго ндивидуално, и има многобройни начини - достатъчно е да има желание и ще открие подходящия!
Статията не ми е приятна, защото си представям бозави физиономии на дебели американки, които се чувстват откривателки на топлата вода
- sonya
- Младши потребител
Топлата вода
За тайните на оргазма не знам, но първия брой си го взех и на места точно такъв образ ми изникваше, като го четях (бозави физиономии на дебели американки...). Не че няма какво да прочетеш в списанието - има.
- Любопитна колежка
Re: Топлата вода
Списанието е интересно, статията също, но не смятате ли, че при оргазма всяка двойка се спасява сама? Защо вярвате на списания по тази тема? То ако си нямаш фантазията и Хедър Гърли Браун заедно с откривателя на G-точката да дойдат да помагат, пак ще се звериш като теле в афиш.
- Христова
Re: Бракът е вреден
май предпочитам да съм с французин. Не искам да се омъжвам. направо се ужасявам. Така, че ще е добре половинката ми да си е женена за друга, да си оноси отговорността за дом и т.н., а с мен да си живее живота.
- поли
Re: Топлата вода
Ето това е несправедливото - значи жените - множествен оргазъм, а мъжете само 1 (по време на 1 акт).
- Toshko
Поли, няма ли да поискаш да е само твой?
Тошко, несправедливото е, че на мъжете ви е гарантиран оргазмът всякак, а жените трябва да четем статии за тайните му и пак гаранция никаква.
Тошко, несправедливото е, че на мъжете ви е гарантиран оргазмът всякак, а жените трябва да четем статии за тайните му и пак гаранция никаква.
- Любопитна колежка
Да така е, обаче разправят, че при жените изживяването е много по-силно и разтърсващо отколкото при мъжете, незнам така ли е...
но ако е вярно и започне да се постига многократно (като резултат) в кратки срокове, преставяй си колко онеправдани са мъжете
но ако е вярно и започне да се постига многократно (като резултат) в кратки срокове, преставяй си колко онеправдани са мъжете
- Toshko
|
|