начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Финансова издръжка на родители и подялба на имот

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Финансова издръжка на родители и подялба на имот

Мнениеот glenforest » 30 Окт 2012, 13:25

Добър ден,

подпомагах финансово родителите си приживе, като общо съм превел около 12 000 евро. След смъртта им поради липса на завещание имота стана обща собственост (половината е на сестра ми) Предложих да се продаде и от приходите да се приспадне горната сума а остатъка да се дели на две. Сестра ми обаче не е съгласна и иска да се дели без да приспада нищо, въпреки че тя не е подпомагала родителите ни. Аз смятам че това е в мой ущърб, тъй като само аз съм поел тази допълнителна тежест. Как мога да потърся правата си? Имам документи (банкови преводи) с които да докажа горното.
glenforest
Нов потребител

Назад към Семейни казуси