начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

НАСЛЕДСТВО

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

НАСЛЕДСТВО

Мнениеот rumi_rumi » 08 Авг 2013, 21:48

Здравейте!!!!!
въпросът ми е:
Майка ми остава вдовица и през 1970 се омъжва повторно.Втория ми баща не ме е осиновявал.През 1975 майка ми купува апартамент,в който фигурират само неиното и моето име(тогава съм бил на 14 год.)Но понеже баща ми има дъщеря от първия брак,за да не станат проблеми през 1984 година баща ми и маика ми ми продадоха 1-2 идеална
част на апартамента.Майка ми твърди,че апартамента е на мое име и,че дори тя няма нищо.Данъците са изцяло на мое име.
Вчера ни връчиха покана от дъщерята на баща ми с което ни призовава да делим жилището като по твърденията и това е нейно наследство.
Моля Ви да ми отговорите какво е положението ни.!!!!!!!!!!!Благодаря Ви
rumi_rumi
Младши потребител

Re: НАСЛЕДСТВО

Мнениеот sunrise » 08 Авг 2013, 22:03

Каквото пише в нотариалните актове, което ние няма как да Ви кажем , колкото и да се дивите по форума.
sunrise
Активен потребител

Назад към Семейни казуси