Kolegi, двете с Мони сме избрани за едни от 10-те финалисти в конкурса за корица на списание Мама през март. Много ще е хубаво да спечелим, защото тогава е родена Мони и това ще бъде част от подаръка за първия й рожден ден!
Моля ви, гласувайте за нас - пратете мейл на mama@techno-link.com, като напишете трите си имена и ЕГН (както и тези на хората около вас!). Гласуването е до 14 декември. Много, много ще се радвам, ако спечелим този път! Предварително ви благодаря!
Снимката, с която участваме е на този адрес
http://community.webshots.com/user/chockolina
- Дата и час: 25 Ное 2024, 06:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Glasuvane za koriza
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Glasuvane za koriza
Много съм заблудена!!! Сега се усетих, че не съм написала за кого да гласувате! Трябва да напишете, че гласувате за мама Светлана и Симона от Бургас! Ако не ви представлява трудност, пуснете мейловете си отново! Извинявам се за грешката си!!! Явно мозъкът ми още не се е излекувал от бременеенето!
- chockolina
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|