начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

ograni4avane na roditelskite prava???

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ograni4avane na roditelskite prava???

Мнениеот ilqna » 07 Юни 2005, 18:16

Na praktika sas saprugat mi niamame konsumiran brak vsi4ko zapo4va i svar6va v denq na svadbata po negova vina.Togava biax bremena v 7 mesec toi si tragna s negovite rodnini az s moite.Ot togava samo me tormozi i na nqkolko pati kazva,4e deteto ne ot nego.No sled kato rodix da6terqni toi zapo4na o6te pove4e da ni tormozi.Parvite niakolko meseca ne idva6e samo se obajda6e po telefona za da me zapla6va nekolko kratno se opitva6e da otmakne deteto na sred ulicata.Dokato edin den se naxvrli varxu men udari me i drapna deteto ot koli4kata ka4i se v kolata i s neistova skorost potegli.Ot policqta otkazaxa sadeistvie dokato ne polu4ixa zapoved ot prokorora.Vzex si deteto i na drugia den podadax molba za razvod tai kato nqma konsumiran brak,a i 3 godini ot braka ne sa izminali.Deteto e travmirano ot sre6tite s ba6ta mu,za6toto nego poznava a i e tvarde privarzano kam men.Az ne usporvam li4ni te mu,otno6enq no jelaq nai dobroto za da6terq mi.Iskam pone dokato deteto svikne s prisastvieto mu svijdanqta da sa v moe prisastvie i bez lqtniq mesec pone do navar6vane na 3 godi6na vazrast na deteto.Darja da odbeleja,4e nikoga ne sam go vazpirala kogato e idval da vijda deteto,no vinagi sled negovite viziti sme svar6vali v raionoto uoravlenie.Molq za sadeistvie i kompetentno mnenie po vaprosa.Blagodarq predvaritelno na otzovalite se.
ilqna
Нов потребител

Re: ograni4avane na roditelskite prava???

Мнениеот Галина » 07 Юни 2005, 19:36

Уважаема госпожо,БИХТЕ ЛИ ПИСАЛИ НА КИРИЛИЦА,за да можем и да разберем и да помогнем! ВИЕ СТЕ В БГ ФОРУМ ! След това вторачване не разбрах какво точно очаквате от нас.
Галина

Мнениеот Барни Ръбъл » 20 Юни 2005, 13:38

Как така няма консумиран брак? А детето как е негово? Свето зачатие ли?
Барни Ръбъл

Мнениеот Гост » 21 Юни 2005, 12:47

С предявяване на исковата молба поискате съдът да се поризнесе по привременни мерки - до приключаване на делото, относно упражняването на родителските права, личните контакти на родителя, който няма да упражнява родителсик права и издръжката.
Разполагате и с иск за ограничаване на родителските му права по чл. 74 от СК, ако представлява опасност за детето!
Гост

Назад към Семейни казуси