начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Kachestvo i el. uslugi = Antonimi?

Тук всеки гражданин има възможността да изкаже своето лично мнение относно българското електронно правителство, качеството на предлаганите електронни административни услуги, както и да предложи мерки за повишаване качеството на административното обслужване по електронен път.

Kachestvo i el. uslugi = Antonimi?

Мнениеот vanya.v » 30 Авг 2005, 11:41

мислите ли че ел. услуги на българската администрация са качествени
vanya.v
Нов потребител

Мнениеот мира » 30 Авг 2005, 13:43

Предвид колко са малко изобщо съществуващите електронни услуги, трудно мога да кажа нещо за качеството им. Препоръчително е обаче сайтовете на държавните институции да заработят по стабилно и най-вече някой да отговаря на формите за контакт и на имейлите, които са посочени в тези сайтове. Какъв е смисъла да има форма за контакт, ако никой нищо не ти отговаря, когато си зададеш въпросите през нея.
мира

придобиване на българско гражданство

Мнениеот правна клиника » 05 Сеп 2005, 11:25

Съгласна съм с предходното мнение-да сте виждали работеща търсачка в сайт на институция?!? Направих няколко регистрации в опитите си да получавам техни бюлетини-6 месеца след това все още не получавам нищо-познато нали?
правна клиника

Мнениеот Царица Самуила » 05 Сеп 2005, 11:30

Не съм използвала повечето електронни услуги, предлагани от българската администрация, но считам, че те достъпът до тях трябва да е максимално улеснен. Достъпът до полезни и работещи електронни административни услуги ще направи работещо Електронното правителство.
Царица Самуила

Мнениеот вили » 05 Сеп 2005, 11:34

Аз Не съм се запознавала с всички електронни услуги , които предлагат затова не мога да дам компетентен отговор.
вили

Мнениеот Мира » 06 Сеп 2005, 16:46

Това което казах и по-горе – първо администрациите трябва са започнат да си говорят една с друга. Природните бедствия от миналото лято /2005/ дадоха ясен пример, че всяко ведомство е остров, сам за себе си, без връзка с другите.
Мира

Мнениеот Ливия » 06 Сеп 2005, 17:16

С оглед на примера посочен по-горе не съм убедена, че администрацията е подготвена за предоставянето на качествени електронни услуги. Като начало актуализираните, подробни и поне двуезични сайтове на държавните институции ще свършат добра работа. Нека не забравяме, че колкото по-вече информация има на сайтовете, толкова по-малко запитвания ще има за администрацията.
Ливия

betsy

Мнениеот karola79 » 09 Сеп 2005, 21:40

Не съм използвала повечето електронни услуги, предлагани от българската администрация, но считам, че те достъпът до тях трябва да е максимално улеснен. Достъпът до полезни и работещи електронни административни услуги ще направи работещо Електронното правителство.
karola79
Младши потребител

Мнениеот toshevski » 09 Сеп 2005, 23:37

Препоръката ми е сайтовете и най-вече търсачките да станат по - user-friendly. Безумно е да се ходи до агенцията по вписванията за да се сключва договор за он-лайн достъп и да се носят периодично бележки за платени такси. Нека да въведат плащане с кредитни карти и sms.
toshevski

bridjet

Мнениеот bridget » 10 Сеп 2005, 02:53

Трудно мога да кажа нещо за качеството им. Мога обаче да препоръчам сайтовете на държавните институции да се обновяват по-редовно, а също така и някой да отговаря на формите им за контакт.
Аватар
bridget
Младши потребител

Мнениеот beton » 12 Сеп 2005, 12:18

не съм се възползвала често от подобни услуги и едва ли мога да кажа нещо съществено по въпроса, но идеята ми харесва. Ако реализацията е ок- супер.
beton

Мнениеот bridget » 07 Яну 2006, 02:35

:)
Аватар
bridget
Младши потребител

Мнениеот Гост » 08 Яну 2006, 19:45

:lol:
Гост

Мнениеот iva_tzacheva » 12 Окт 2006, 13:32

:)
iva_tzacheva