начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Несъответствие в регистрите за сключен граждански брак

Тук всеки гражданин има възможността да изкаже своето лично мнение относно българското електронно правителство, качеството на предлаганите електронни административни услуги, както и да предложи мерки за повишаване качеството на административното обслужване по електронен път.

Несъответствие в регистрите за сключен граждански брак

Мнениеот mariana19621 » 14 Яну 2024, 02:54

Реших да проверя информацията за мен, която се съдържа в ел. правителство. Оказа се, че в справката за сключен граждански брак моят не съществува защото бил разтрогнат. Зададох въпрос в общината как така съм разведена без да съм се женила (поради факта, че няма посочен сключен граждански брак). Отговориха ми, че разтрогнатите бракове не се включвали в системата.
Защо за имотите не е така? Купил си имот, продал си имот - съществуват в базата данни, а бракуването и разтрогването на брака да не са отразени в достъпа, който е даден на физическите лица?
mariana19621
Младши потребител

Re: Несъответствие в регистрите за сключен граждански брак

Мнениеот hristev » 15 Яну 2024, 12:24

Това са все въпроси, които трябва да отправите към законодателя и към Информационно обслужване АД. Отговор - не чакайте.
hristev
Потребител

Назад към e-Government