начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Колко ще ми струва регистрирането на ЕТ?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Колко ще ми струва регистрирането на ЕТ?

Мнениеот tony11 » 28 Фев 2006, 09:12

Искат ми 300 лв, ми се вижда много.
tony11
Младши потребител

Мнениеот black » 28 Фев 2006, 09:49

За какво - ако е за съдебна, БУЛСТАТ и в НАП никак не е много. Ако искате си го регистрирайте сам, но ако се оплетете дали няма да Ви излезе повече от 300? И защо Ви е да регистрирате ЕТ - ЕООД е много по-добър вариант, освен ако не става дума за съвсем дребен бизнес.
black
Младши потребител

Мнениеот tony11 » 28 Фев 2006, 10:22

Само за съдебна. Как трябва да се регистрирам в Булстад и НАП?
tony11
Младши потребител

Мнениеот mari_an » 28 Фев 2006, 12:10

Във връзка със специалистите по всичко: преди време един клиент ми каза, че той можел да си изтегли и от интернет всички документи за регистрация на ЕООД, при което аз направих ей такива очи: :shock:
Но поясни, че бързал и за да не се получело засечка. Та ако искате, що не пробвате да си го регистрирате сам - бас държа че дори преди внасянето на държавни такси, ще вдигнете ръце и ще идете при адвокат.
Колеги приятна работна седмица
mari_an
Младши потребител

Мнениеот svetulka » 28 Фев 2006, 12:11

След като си получите съдебното решение, идете в БУЛСТАТ на "Панайот Волов". Носете 2 копия от решението и заявление (образец) в 2 екземпляра. Заявлението изтеглете от http://www.registryagency.bg. Таксата е 20 лева и се плаща предварително в която и да е банка (банка има и в сградата на БУЛСТАТ). Успех
svetulka
Младши потребител

а

Мнениеот aechr » 28 Фев 2006, 13:04

Според Конфуций има три начина да постигнем мъдрост :
1.Чрез размисъл,което е най-благородно;
2.Чрез подражание,което е най-лесно;
3.Чрез собствен опит,което е най-горчиво.
Очевидно, чрез размисъл няма да се регистрирате,а собственият опит няма да Ви се отрази добре.Затова подражавайте на останалите граждани и наемете адвокат.
aechr
Младши потребител

Мнениеот black » 28 Фев 2006, 16:35

[quote="mari_an"]Във връзка със специалистите по всичко: преди време един клиент ми каза, че той можел да си изтегли и от интернет всички документи за регистрация на ЕООД, при което аз направих ей такива очи: :shock:
Но поясни, че бързал и за да не се получело засечка. Та ако искате, що не пробвате да си го регистрирате сам - бас държа че дори преди внасянето на държавни такси, ще вдигнете ръце и ще идете при адвокат.
Колеги приятна работна седмица[/qu
За съжаление идеята "направи си сам" никога няма да умре, но кой каквото сам си направи никой друг не може :lol: Чудя се само на разните там светулки и т. н.
black
Младши потребител

Мнениеот gavril » 01 Май 2006, 23:21

150 E DOSTATACNO ZA SADEBNA REGISTRACIA. OSTAVI MI TEL ZA DA SE SVARJA I DA TI GO REGISTRIRAM ZA 3 DNI....

AMAN OT ADVOKATI BEZ FINANSOV MORAL I UVjenie kam klienta
gavril
Младши потребител

imam problem

Мнениеот klarissa » 20 Май 2006, 08:51

kolegi, molia za pomo6t, kakvo triabva da se napravi kogato rabotodaleliat ne izplati zaplatata, pri rabota bez trudov dogovor
klarissa
Младши потребител

Назад към Търговско право