начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

Служебни автомобили

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Служебни автомобили

Мнениеот bulman » 21 Мар 2006, 16:22

Интересуват ме условията за вписването на един автомобил като служебен. Всяка ли фирма може или за всяка фирма са различни условията и какви разходи се признават? Ако някой може да помогне. Благодаря.
bulman
Нов потребител

Мнениеот nikoy » 21 Мар 2006, 16:30

Не ми е известно да има някакви различия по отношение на фирмите, мисля че всяко ЮЛ може да си закупи служебен лек автомобил.А що се отнася до признаване на разходи се обърнете към счетоводител.
nikoy
Потребител

Мнениеот raia_g » 21 Мар 2006, 17:59

Всяка фирма може да си закупи автомобил ,но не винаги горивото минава за разход.
raia_g
Потребител

Назад към Търговско право