Здравейте,
Може ли да ми кажете какви документи е необхидимо да подам за да променя адреса на управление на дружество. Дружеството е ООД и е с адрес на управление гр. Ямбол, новия адрес ще бъде в гр. Варна. Освен протокол от общото събрание и документ за регистрацията на име в района на новия съд, трябват ли ми други документи.
Благодаря Ви предварително за помоща.
Още един въпрос, ако приемам и нови съдружници, трябва ли да се напише нов дружествен договор.
- Дата и час: 03 Дек 2024, 07:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Промяна на адреса на управление
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте,
За да получите компетентен правен съвет на отговорите си е необходимо да се обърнете към адвокат. В този случай ще заплатите адвокатско възнаграждение, но ще бъдете сигурни в равилността на действията които ще трябва да извършите.
УСПЕХ!
За да получите компетентен правен съвет на отговорите си е необходимо да се обърнете към адвокат. В този случай ще заплатите адвокатско възнаграждение, но ще бъдете сигурни в равилността на действията които ще трябва да извършите.
УСПЕХ!
"Divide еt impera" !
- monteskio
- Активен потребител
Много ме кефиш, Монтескьо! Кога имаш време и да четеш, и да си във форума! Радвам се за теб! (без задни мисли)
- ekostova
- Потребител
Re: Промяна на адреса на управление
fulguracion написа:Здравейте,
Може ли да ми кажете какви документи е необхидимо да подам за да променя адреса на управление на дружество. Дружеството е ООД и е с адрес на управление гр. Ямбол, новия адрес ще бъде в гр. Варна. Освен протокол от общото събрание и документ за регистрацията на име в района на новия съд, трябват ли ми други документи.
Благодаря Ви предварително за помоща.
Още един въпрос, ако приемам и нови съдружници, трябва ли да се напише нов дружествен договор.
Едно е да зададете въпрос ,друго е да зададете въпрос от типа "направи си сам ,ама някой да ми го направи " в случая не е коректно .
Като прочетох заглавието на въпроса си помислих съвсем друго ,като го отворих ...........
- donna
- Старши потребител
ekostova написа:Много ме кефиш, Монтескьо! Кога имаш време и да четеш, и да си във форума! Радвам се за теб! (без задни мисли)
Време се намира. Необходимо е човек да има желание и познание.
Нещо против сътрудничество по e mail?
monteskio
Последна промяна danev на 03 Апр 2006, 15:44, променена общо 1 път
- danev
- Младши потребител
Протокол от ОС; заявление до съда; нов дружествен договор с новия адрес; квитанции за платени такси. Dокументите се подават в съда по сегашната регистрация и се изпращат във Варна служебно. За справки - ТЗ
- svetulka
- Младши потребител
А на втория въпрос - да, трябва нов дружествен договор. Направете и двете промени наведнъж - с един набор от документи, така ще си спестите двойната разправия
- svetulka
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|