начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Как мога най-безболезнено

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как мога най-безболезнено

Мнениеот fea » 09 Май 2006, 07:23

да се разделя със съдружника си, който злоупотребява с длъжността си на управител, взема еднолични решения, присвоява пари, при положение че %-то съотношение на дяловете е 70/30 в негова полза и какви права имам аз над фирмата и какво за какво мога да претендирам? Благодаря!
fea
Нов потребител

Re: Как мога най-безболезнено

Мнениеот fea » 09 Май 2006, 08:00

fea написа:да се разделя със съдружника си, който злоупотребява с длъжността си на управител, взема еднолични решения, присвоява пари, при положение че %-то съотношение на дяловете е 70/30 в негова полза и какви права имам аз над фирмата и какво за какво мога да претендирам? Благодаря!

Мога ли да заведа дело за злоупотреба с длъжностното състояние и какви права имам над имуществото на дружеството, което е изцяло закупено с пари на фирмата, тъй като до сега никой не е вземал своя дял от печалбата по простата причина, че тя се харчи еднолично от управителя. :?:
fea
Нов потребител

Мнениеот kontrol » 09 Май 2006, 18:40

Каква Ви е фирмата?
kontrol
Активен потребител

Мнениеот fea » 09 Май 2006, 21:21

kontrol написа:Каква Ви е фирмата?

ООД...двама съдружници сме и 4 работника
fea
Нов потребител

Назад към Търговско право