начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Акредитив

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Акредитив

Мнениеот ziiu » 21 Юни 2006, 14:37

Един клиент иска да плати за стоката, която ще получи от мен с акредитив. Може ли някой да ме посъветва какъв да бъде акредитива за да съм сигурна
че ще си получа парите?
ziiu
Младши потребител

Акредитив

Мнениеот juristche » 21 Юни 2006, 14:52

Срещу приличен хонорар съм на Ваше разположение за консултация и разяснение по въпроса!
За контакти: juristche@lex.bg.

:wink:
juristche
Младши потребител

Мнениеот apriori » 21 Юни 2006, 15:07

Имай предвид,че акредитивът е сложна процедура и доста скъпа такава.Също така е обвързана с блокиране на средства. Опитай с друго средство-например банкова гаранция.
apriori
Нов потребител

Мнениеот airmen » 21 Юни 2006, 16:47

Вижте "Акредитивът" на А.Калайджиев, както и главата за акредитива в книгата му "Безкасовото плащане".
airmen
Потребител

Мнениеот prnedev » 21 Юни 2006, 16:59

Поговорете с вашата обслужваща банка, те ще ви обяснят процедурите. За ваша сигурност, искайте "неотменяем акредитив". Малко се чудя на вашия клиент, защото не му е много в полза.
prnedev
Активен потребител

Назад към Търговско право