Zdraveite, kolegi!
Iuriskonult sam na firma i mi e vazlojeno da izvarsha promiana na EOOD v OOD, koiato sledva ot izkupuvaneto na 50 % ot dr. kapital ot treto lice.
Znam kakvi dokumenti triabva da podgotvia, no se zatrudniavam da napisha sadebnoto reshenie i zayavlenieto do sada.Zashtoto,dokolkoto razbrah vseki sad ima opredeleni iziskvania za slovoreda.Stava vupros za BOS.Ako niakoi ima primerni obrazci shte sam mu mnogo blagodarna.
Sashto taka razbrah,4e s reshenie na VKS ne moje da se vpishat i dvamata-ednoli4. sobstvenik i novia sadrujnik-kato upraviteli na OOD-to.Niakoi 4uval li e za takova reshenie?Daite da raznishtim temata ta da sme ot polza i na drugite kolegi.
- Дата и час: 29 Ное 2024, 08:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Vpisvane na promeni v EOOD
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Преди няколко години в Пловдив си ги пишехме. Даже и ни ги оставяха без движение, защото не си го направил така, както на съдията му харесва. По втория въпрос на питащия - не съм чувала за такова решение. В крайна сметка нали стария и новия собственик са вече съдружници - защо да не може и двамата да управляват дружеството? А за решението - проверете със сигурност дали въпросния съд изисква наистина да се дава и проект на решение, защото при нас вече съдиите си ги пишат.
- maycheto
- Младши потребител
Da tuko-shto pitah- iskat reshenie i dori opredelenie napisani.Ako ne sa napisani-ostaviat bez dvijenie.
- novak_g
- Нов потребител
novak_g написа:Da tuko-shto pitah- iskat reshenie i dori opredelenie napisani.Ako ne sa napisani-ostaviat bez dvijenie.
ако мога да полюбопитствам за кой съд става въпрос
- nikea
- Младши потребител
Какво е това чудо бе?! Обжалвайте определенията на този съд! Как може да ги мързи да си напишат съдебните решения?
- elenakotzeva
- Потребител
Blagodarya za jelanieto ti da mi pomognesh NEVY.Da- za BOS stava vupros.Imeilat mi e iliah79@yahoo.com.
Takmo privarshih s drujestvenia dogovor.Stranno mi zvu4i v nego da pishe, 4e sudrujnicite "u4rediavat" OOD-to nali e uchredeno veche?
4etoh, 4e razlichnite sadilishta vapriemat razlichno tazi promiana-edni smiatat, 4e e nalice promiana samo na firmata, a drugi- na firmata i na pravnata forma. Ako imash informacia po tozi vapros- shte sam ti mnogo zadaljena.
Takmo privarshih s drujestvenia dogovor.Stranno mi zvu4i v nego da pishe, 4e sudrujnicite "u4rediavat" OOD-to nali e uchredeno veche?
4etoh, 4e razlichnite sadilishta vapriemat razlichno tazi promiana-edni smiatat, 4e e nalice promiana samo na firmata, a drugi- na firmata i na pravnata forma. Ako imash informacia po tozi vapros- shte sam ti mnogo zadaljena.
- novak_g
- Нов потребител
В Бургаския Окръжен съд от години адвокатите си пишем решенията. В противен случай остават преписката без движение. Освен това ако има например двама съдружници и ако и двамата желаят да са управители, съдът не допуска такова вписване, т.к. управителният орган и общото събрание щели да са с еднакъв състав. В случай, че има решение на ВКС в такъв смисъл, ще съм много благодарна да ми го посочите, за да се запозная и аз с него.
- mutsa
- Потребител
В Бургаския Окръжен съд от години адвокатите си пишем решенията. В противен случай остават преписката без движение. Освен това ако има например двама съдружници и ако и двамата желаят да са управители, съдът не допуска такова вписване, т.к. управителният орган и общото събрание щели да са с еднакъв състав. В случай, че има решение на ВКС в такъв смисъл, ще съм много благодарна да ми го посочите, за да се запозная и аз с него.
- mutsa
- Потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|