начало

Прокуратурата е осъдена да плати 60 000 лева заради нежеланието да намери виновните за срутената сграда на „Алабин“ Прокуратурата е осъдена да плати 60 000 лева заради нежеланието да намери виновните за срутената сграда на „Алабин“

Към колегите от София

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Към колегите от София

Мнениеот michoni » 18 Сеп 2006, 14:12

Здравейте колеги,
Налага ми се да направя промяна в обстоятелствата на едно ООД, което е регистрирано в ОС-Варна. Сега седалището му и адреса на управление трябва да се преместят в София. Въпросът ми е дали СГС има изисквания за някакви други документи, освен тези, за които знам че са нужни на ОС-Варна, примерно - заявление за промяна, актуален дружествен договор, протокол от ОС и договор за наем /както и съответните квитанции за таксите плюс готово решение/. Наистина се нуждая от малко помощ и то не защото не съм го правила досега, ами защото не съм от София /както вероятно е станало ясно;)/. А знаем, че България, колкото и да е малка, толкова различни "законодателства" се прилагат в отделните градове понякога :lol:
Благодаря на отзовалите се /от София или не :wink: /
michoni
Потребител

aechr

Мнениеот aechr » 18 Сеп 2006, 14:39

Няма ! Както и няма рискове съдията да ви рекетира,както във ФО на ОС-Варна(оставяйки без движение заявлението под някакъв измислен предлог с единствената цел да види молителя-чужденец или адвоката му). Абе въобще корупцията е стил на работа в този съд.
aechr
Младши потребител

Назад към Търговско право