начало

ГЕРБ сезира Конституционния съд за мандата на ВСС и избора на тримата големи в съдебната система ГЕРБ сезира Конституционния съд за мандата на ВСС и избора на тримата големи в съдебната система

Фирма

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Фирма

Мнениеот d_mavrodieva » 08 Окт 2006, 12:08

Някой може ли да ми помогне по въпроса за откриване на нова фирма-ООД, която ще е с 5 собственици, по-точно клуб/дискотека на 2 етажа. Знам, че трябват много разрещителни от общината, ХЕИ, пожарната и т.н., но какво по-точно е необходимо. Много ще съм ви благодарна!

П.С. Фирмата ще е ООД. Допуснала съм грешка при постването.
Последна промяна d_mavrodieva на 08 Окт 2006, 13:07, променена общо 1 път
d_mavrodieva
Потребител

Мнениеот divain » 08 Окт 2006, 12:29

:lol: Щом съдружниците ще са 5 , трябва да е ООД.
Първо трябва да се регистрира дружеството / име , учр. д-р , капитал ... и т . н. / , не можете да се справите сама. Обърнете се към адвокат.
divain
Потребител

Мнениеот d_mavrodieva » 08 Окт 2006, 16:34

Благодаря много. Достатъчно изчерпателен бяхте. Желая Ви успех!
d_mavrodieva
Потребител

Мнениеот vesy_girl » 08 Окт 2006, 17:26

Здравейте. Аз имам същата задача, само че поставена от университета, така че моята е малко измислена. Та, аз намерих доста неща, които трябва да се извадят, като разрешителни например, но ми трябват някакви цени за всички тези документи. Ако някой знае, моля да ми помогне. Благодаря предварително!
vesy_girl
Нов потребител

Назад към Търговско право