Много моля отговорете ми дали в България има нормативен акт където се регламентира, че търговците и съхраняващите горива и петролни продукти - бензиностанции и др. подлежат на лицензиране и разрешителен режим !?
Какъв лиценз би могло да им се издава, кой го издава !?
Искам да знам дали да изискваме такъв документ от фирми занимаващи се с такава дейност, при кандидатстването им за кредити !
Предварително благодаря !
Постнал съм въпроса и другия форум за по сигурно - мн.ми е важно да знам отговора !?
- Дата и час: 29 Ное 2024, 11:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпросче: подлежат ли на лицензиране търговците на ГСМ ?!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Разочарован съм - 23 човека влезли в темата нито един не отговорил !
Явно съм сбъркал мястотото на питане или тука не влизат достатъчно компетентни хора ... които да ми окажат помощ.
Явно съм сбъркал мястотото на питане или тука не влизат достатъчно компетентни хора ... които да ми окажат помощ.
- hollowman
- Нов потребител
Направих опит да издиря отговор по Вашия въпрос,но за съжаление нищо конкретно не успях да открия.
Установих,че за продажба на гориво в безмитна зона Ви е необходимо специално разрешение.
За бензиностнация е необходимо разрешение от РДНСК и служба "ПАБ".
Установих,че за продажба на гориво в безмитна зона Ви е необходимо специално разрешение.
За бензиностнация е необходимо разрешение от РДНСК и служба "ПАБ".
- gosho72
- Потребител
Благодаря все пак за вниманието, аз също доста се порових и не открих някъде някоя държавна институция да издава такъв лиценз респективно разрешително !
Само тия разрешения за еко-безопасност и пожарна безопасност !
... ами приемам, че такива разрешения не се изискват и с това се приключва въпроса !!!
Само тия разрешения за еко-безопасност и пожарна безопасност !
... ами приемам, че такива разрешения не се изискват и с това се приключва въпроса !!!
- hollowman
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|