начало

Прокуратурата е осъдена да плати 60 000 лева заради нежеланието да намери виновните за срутената сграда на „Алабин“ Прокуратурата е осъдена да плати 60 000 лева заради нежеланието да намери виновните за срутената сграда на „Алабин“

Запазване име фирма?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Запазване име фирма?

Мнениеот cvetoslav » 09 Ное 2006, 11:48

Извинявайте колеги някои може ли да ми каже къде се запазва фирма и колко парички струва това. Благодаря предварително. А ако случайно имате и телефонче ще съм много благодарен. Аз до колкото знам се прави в статистиката но не знам къде точно.
cvetoslav
Младши потребител

Мнениеот wit » 09 Ное 2006, 11:54

Питате къде да запазите име ли? Информационно обслужване. Можеш да си го намериш в мрежата. За резервиране по телефон имам в момента само номера на офиса им в Съдебна палата - сутерен, ст. 77, тел. 9804290
wit
Младши потребител

Мнениеот cvetoslav » 09 Ное 2006, 11:59

Да точно това имам предвид за запазване на име на търговец. И да не е по телефона може и на място, но ме интересуваше такса и къде точно да отида, и телефонче защото доколкото разбрах не работят по цял ден.
cvetoslav
Младши потребител

Мнениеот raia_g » 09 Ное 2006, 12:03

Името обикновено се запазва в "Информационно обслужване",което се намира в съответния Окръжен съд.Запазването на име примерно за ООД струва 100 лв.не сте посочили каква фирма искате да регистрирате
raia_g
Потребител

Мнениеот cvetoslav » 09 Ное 2006, 12:27

Благодаря ви колеги за навременния отговор. Вече свърших работа става и по телефона, като таксата поне за ЕООД е 100 лв. + 3лв. за услугата по телефона, като трябва да се заплати в 10 дневен срок. Информация за офисите в българия има на страницата на Информационно обслужване.
cvetoslav
Младши потребител

Назад към Търговско право