начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Търговски регистър

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търговски регистър

Мнениеот Rubena » 16 Юли 2004, 12:10

Подскажете ми моля, как мога да получа достъп до Търговския регистър ако не съм абонирана за пр.инф.система? Налага ми се да направя проверка за съдружници в ООД.

Благодаря за съдействието!
Rubena

Re: Търговски регистър

Мнениеот viktoria123123 » 16 Юли 2004, 12:23

izvadi udostoverenie za aktualno sustoianie na firmata ot okrujnia sud-puska se molba i zaplashtash taksa. sled 4-5-dni si gi vzimash
viktoria123123

Мнениеот Rubena » 16 Юли 2004, 12:35

БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТА,НО НЯМАМ НЕОБХОДИМИТЕ ДАННИ ЗА ТЪРГОВСКОТО ДРУЖЕСТВО. НЕ ЗНАЯ КЪДЕ Е ВПИСАНО И КЪМ КОЙ СЪД ДА СЕ ОБЪРНА.
Rubena

Мнениеот boba » 16 Юли 2004, 12:46

Тогава, направете справка в компютърната система на НСИ, там, където се регистрира име на фирма и се изважда и Удостоверението за Булстат, в София е на ул."Панайот Волов" № 2 (т.н. сграда на статистиката), на партера - може и за цялата страна - по име, ЕГН или каквото друго имате. Можете само да направите справката и да си запишете данните (мисля, че струваше 2.50 лв.) - излизат всички фирми и участия в тях на лицето, може да си извадите направо удостоверение за актуално състояние и разбивка на промените и структурата на интересуващото Ви дружество (около 6-7 лв.)
boba

Благодаря

Мнениеот Rubena » 16 Юли 2004, 13:22

Благодаря !
Rubena

Назад към Търговско право