- Дата и час: 02 Дек 2024, 01:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Регистрация на ЕООД
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Регистрация на ЕООД
Моля,ако някой е наясно да ми отговори.Аз съм начинаещ счетоводител и съм водила досега само ЕТ, вкл.на съпруга ми.Сега обаче иска да направи ЕООД,като то изкупи ЕТ.Това, което съм намерила като документи, необходими за регистрация са:Заявление, Учредителен акт, Учредителен протокол, Декларация,Съгласия и образец на подписа.Дали е необходимо още нещо и колко време трябва да престоят парите /5000лв/ в банк.сметка.И как точно става изкупуване на ЕТ. Благодаря.
- julia6
- Нов потребител
За учредяването на ЕООД - документите са това.
Прехвърлянето на ЕТ в ЕООД става с Договор за продажба на търговско предприятие, който е най добре да е с нотариална заверка на подписите.
Парите от банковата сметка могат да се теглят след приключване на процедурата по регистрацията.
Надявам се да съм Ви помогнал. Ако имате още въпроси може да ми пишете и на: ivanangelov2000@abv.bg
Прехвърлянето на ЕТ в ЕООД става с Договор за продажба на търговско предприятие, който е най добре да е с нотариална заверка на подписите.
Парите от банковата сметка могат да се теглят след приключване на процедурата по регистрацията.
Надявам се да съм Ви помогнал. Ако имате още въпроси може да ми пишете и на: ivanangelov2000@abv.bg
- tapashoncho
- Младши потребител
За начинаещия счетоводител: жив и здрав! Чудя се защо не си гледаш счетоводството, а си тръгнал да регистрираш ЕООД. Направи един счетоводен баланс на ЕТ-то. Вземи си решението за регистрация на ЕТ-то, удостоверение за актуално състояние, намисли едно име за ЕООД-то и иди при адвокат.
Всеки да си гледа работата!
Всеки да си гледа работата!
- kagepe
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|