Може да ви се стори много тъпо, но в този случай съм дребнав поради некоректност (според мен) на отсрешната страна, и въпроса ми е :
1Ордьовър
На 13.05.05 банката ми издава кредитна карта с лимит от 250лв-смешен. При което (аз съм много разсеян) след известно ползване и внасяне на суми по картата забравям преди около 7-8 месеца за нея. Съответно лихвите са безпощадни, а и до колкото си спомням не са ги използвали, за да ми изпратят писмо да си погася кредита.
2Предястие
Един прекрасен ноемврийски ден намирам едно заблудило се писмо в което пише, че дължа суми в размер на 500 и нещо си лева (няма значение сумата), и въпреки, че са ми поискали телефона никой не ми се е обадил да ми каже - е не е ли по изгодно!?!?!?! Отивам в банката и казвам така и така може ли да се направи нещо - Не не може не сме ти виновни че си забравил трябва да платиш!!!!!Добре!
3Основно
Така и така бях там казах си добре прекарал съм се ще платя - Колко питам аз!?!?!?! Съответно те казват 500 и незнам колко си ДАТАТА е 06.11.2006 първият работен ден след 5-то числов който по договор може да си погасиш всичко без лихви съответно на секундата след като заплащам си пускам и Искане за анулиране на кредитната карта Датата е отново 06.11.06
4Десерт
На17.02.07 получавам Уведомително писмо в което ми се казва, че имам НЕЗАБАВНО ДЪЛЖИМИ СУМИ по въпросната карта.... сами може да се досетите какво се изписа на лицето ми?!?!?!?
5Аперативче
Отивам и го показвам в банката те казват цитирам: Няма и не виждаме никаква причина да дължиш пари, обади се в централата.....
Обадих се и те ми казаха еми нашата система начислява лихви след 6-ти (същия 6-ти в който платих) и ние не може да направим нищо - платете си, е хубаво де анку аз си платих на 6-ти - казвам аз - какво ме интересува системата след това т.е. системата ви бърка не аз, и отново цитирам : Да така е но си платете, системата го изчисли така. И междодругото съм питал мога ли да ги цитирам без да обеснявам къде!!!!
Абе аз май влязох да задам въпрос .... след това обилно похапване за моя сметка въпроса ми е: Имат ли право и какво мога аз да направя, т.е. директният ми въпрос е мога ли да ги съдя за прилична сума, поради грешка в тяхната система за която трябва аз да платя или да си дам пак парите овреме, че ми слагат пак лихви.
ps:Правописни грешки са възможни поради липса на работещи копчета по клава. Съжелявам
- Дата и час: 02 Дек 2024, 01:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос по кредитна карта???
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
He he, dokolkoto se seshtam, zashtoto sym imala podobni problemi, stawa duma za karta Euroline na BRS, nali? Po povod lipsata na izwlechenie az hodih nekolkokratno da se razprawqm zasho ne polu4awam takiwa, otgoworite im kakto se doseshtate bqha smehotworni. I w kraina msetka napisah oplakwane i ot kakto go napisah si polu4awam izwle4eniqta dosta redowno.
Drugoto, koeto mi e prawilo wpe4atlenie e 4e kogato se teglqt pari w broi ot klon na Poshtenska banka / togawa oshte ne mojeha da se teglqt ot bankomat/ na belejkata, koqto udostowerqwa tegleneto me karaha oswen trite imena i podpisa mi, da si pisha i EGN-to / pri uslowie, 4e kasierkata mi swerqva lichnata karta/, kakto i mi snimaha lichnata karta. Na wyprosa mi dali imat neobhodimoto rezreshenie da sybirat po tozi nachin lichnite mi danni po Zakona za zashtita na lichnite danni polu4ih edno neqsno izmuchawane.... E skoro sled towa grymna edin skandal w publichnoto prostranstwo na tazi tema i we4e tazi praktika q nqmat
Drugoto, koeto mi e prawilo wpe4atlenie e 4e kogato se teglqt pari w broi ot klon na Poshtenska banka / togawa oshte ne mojeha da se teglqt ot bankomat/ na belejkata, koqto udostowerqwa tegleneto me karaha oswen trite imena i podpisa mi, da si pisha i EGN-to / pri uslowie, 4e kasierkata mi swerqva lichnata karta/, kakto i mi snimaha lichnata karta. Na wyprosa mi dali imat neobhodimoto rezreshenie da sybirat po tozi nachin lichnite mi danni po Zakona za zashtita na lichnite danni polu4ih edno neqsno izmuchawane.... E skoro sled towa grymna edin skandal w publichnoto prostranstwo na tazi tema i we4e tazi praktika q nqmat
- irhen
- Младши потребител
Не, не става въпрос за такава карта и не мрънкам за извлечения, ами защо една машина решава, че дължа пари въпреки, че съм си платил според хората в банката?!?!?!?!?!
- mitkowin
- Нов потребител
Нямам представа от коя банка ви е картата,но може добре да разгледате брошурата, която предполагам са ви дали и много добре да видите колко точно лихва се плаща на ден за забава-моята кредитна карта е с 15 лева ЗА ВСЕКИ ПРОСРОЧЕН ДЕН.А що се отнася до това дали можете да ги съдите-да!Но не очаквайте много-в най-добрият случай ще си поправят грешката и вие няма нищо да платите, ще поемат разноските по делото и това е.Опитайте няма какво да губите.Успех
- milenaaa
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|