начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Мнениеот cvetoslav » 12 Мар 2007, 13:08

Колеги дайте образец на тая Автобиография за работа в МВР. Благодаря предварително.
cvetoslav
Младши потребител

Мнениеот T.A.R.A. » 12 Мар 2007, 14:56

cvetoslav написа:Колеги дайте образец на тая Автобиография за работа в МВР. Благодаря предварително.

ще ти дадат от МВР.Тя е специална - по техен образец.
T.A.R.A.
Потребител

Мнениеот cvetoslav » 12 Мар 2007, 19:12

Да де но те нямаха образец и набързо ми нахвърля какво трябва да садържа а на мен ми се иска да си я напиша точно както трябва а не някакъв близък вариант. Моля ви ако някои има такава да ми я пусне на пощата за да си е точно както трябва работата. [url]cvetoslav@mail.bg[/url]
cvetoslav
Младши потребител

Мнениеот madnes » 12 Мар 2007, 19:35

Колеги, дайте инфо относно теста за ителигентност( какво представлява)
madnes
Младши потребител

Мнениеот Gabi1 » 12 Мар 2007, 22:02

Колега Ianna, дано да станете дознател. Пожелавам Ви го, като гледам ентусиацма Ви. Но гледането на едногодишния ви син ще Ви се стори песен. Казвам Ви го като родител на две деца. :lol:
Но въпреки това и аз съм оптимист и нещата ще се оправят... все някога. Добре дошъл на всеки, който иска да работи това. Според мен си струва и нервите, и безсънните нощи.
Но не става с питания по форумите, а с малко повече упоритост пред кадровиците. Влизат и хора без гръб, вервайте ми!
Успех!
Gabi1
Потребител

Мнениеот T.A.R.A. » 13 Мар 2007, 15:54

И в крайна сметка защо за Пловдив нищо не се чува?
T.A.R.A.
Потребител

Мнениеот kenn4o » 13 Мар 2007, 18:12

Подкрепям изцяло колежката ТАРА вижте само почти за цяла България вече са обявени места, а за Пловдив няма нищо. Направо нямам думи. А времето напредва.
kenn4o
Потребител

Мнениеот kenn4o » 13 Мар 2007, 21:29

Кандидатите, които очакваме дознателски конкурс за Пловдив сме в едно такова положение, че не знаем дали въобще ще има или няма да има конкурс. За всички градове вече са обявени конкурсите само за Пловдив няма.
kenn4o
Потребител

Мнениеот st.doznatel » 15 Мар 2007, 01:51

Успех
Последна промяна st.doznatel на 15 Мар 2007, 14:40, променена общо 3 пъти
st.doznatel
Нов потребител

Дознателски конкурси

Мнениеот megi03 » 15 Мар 2007, 14:02

Колеги ,здравейте и от мен.През 2005 г. кандидатствах за дознателска длъжност в ОДП-Варна(тогава още РДВР).Издържах т.нар."тест за интелигентност",направих си медицинско,одобриха ме на''здравната" комисия и започна голямото чакане.Към края на годината разбрах от мои колеги,които също кандидатсваха с мен,че са им се обадили за теста по НК,НПК И Криминалистика,но на мен никой не ми се обади.Започнах да издирвам телефона на "кадровика" към когото бях разпределена и след цял ден звънене най-накрая се свързах с него.Когато го попитах защо не са ми се обадили за теста той ми отговори,че "някаква комисия" просто не ме е одобрила,т.е не ми дадоха никакъв шанс дори да покажа знания в областта на НП.А НП просто е единственото нещо с което искам да се занимавам и още по-точно разкриването и доказването на престъпления.Пропуснах да допълня,че съм жена,омъжена и имам син на 3 г.Сега продължавам да чакам обявяването на конкурс във Варна,но уви.............Навсякъде всичко е с връзки........Наскоро кандидатствах за мл.юрисконсулт в административна структура към едно министерство,но и там не се получи-назначиха човек на директора(в това съм 100% убедена и имам доказателства).И така продължавам да чакам конкурсите за дознатели ,но дали и там местата не са вече предварително заети................ :roll:
megi03
Нов потребител

Мнениеот lanna » 15 Мар 2007, 16:42

Колеги, искрено ви пожелавам успех. Аз лично нямам никакъв шанс да стана дознател, а имах огромно желание независимо от всичко писано във форума за тази професия. Вчера бях на медицинска комисия и ме порязаха, диоптър на едното око е сериозен проблем от мен да го знаете. Като си помисля този дефект си го докарах от много четене. Вчера цял ден си събирах мислите и се прощавах с мечтите си, още не мога да повярвам че няма да се занимавам с наказателно право. В този момент бих дала всичко да съм на мястото на някой дознател независимо от огромния обем на работа и трудните условия. Най-тежко е да се разделиш с мечтите си! Успех на всички и дано имате повече късмет от мен! :cry:
lanna
Младши потребител

Мнениеот lanna » 15 Мар 2007, 16:52

Пропуснах да добавя да не си мислите че всички местата които са обявени са свободни. Вчера си поговорихме с кадровика и се оказа че на обявените места има хора, които не са юристи, а по закон би трябвало , но въпроса бил доста сложен защото работещите били професионалисти и се търсело начин да запазят местата си. До вчера от обявените 10 места в РПУ - В. Търново свободни бяха само две и то защото двама дознатели напуснали, за да станат младши магистрати.
lanna
Младши потребител

Мнениеот dar7 » 15 Мар 2007, 17:21

lanna,
извинявайте, но какъв диоптър имате, питам защото аз също нося очила?
dar7
Младши потребител

Мнениеот lanna » 15 Мар 2007, 17:37

ДО вчера не знаех че имам диоптър. "измислиха" ми диоптър и половина на лявото око. Никога не съм носила очила, защото дефакто виждам съвсем нормално, тъй като дясното няма нарушения в зрителните функции. Вчера очния доктор промърмора нещо от рода че често се случва по рождение да има отклонения в едно от очите, но повечето хора не го знаели , защото си виждали нормално. Истината е че до последно се надявах че комисията ще ме допусне, защото ми се струва абсурдно, аз си гледам с двете очи, а не само с едното.
Ако някой колега има информация за реда за обжалване на решението им , моля да ме информира? Благодаря предварително!
lanna
Младши потребител

Мнениеот Nikola » 15 Мар 2007, 20:01

T.A.R.A. написа:И в крайна сметка защо за Пловдив нищо не се чува?
Най-добре е този въпрос да го зададете в "Човешки ресурси'. Поне за Пловдив служителките там са доста отзивчиви и смятам, че няма да ви върнат, ако отидете да ги попитате. Друг въпрос е дали и те имат информация на този етап. Бъдете по-настоятелни, колеги и знайте, че ви чакаме като топъл хляб, че напоследък много се увеличи работата след поредните нови изисквания на РП :)
Nikola
Младши потребител

Мнениеот malkata_peruka » 16 Мар 2007, 23:08

e
malkata_peruka
Младши потребител

Мнениеот eliana » 18 Мар 2007, 16:24

Колега Lanna, имаш шанс да станеш дознател.Проблемът ти изобщо не е проблем.Аз вадих два пъти медицинско ,защото след шест месеца на първото му изтече срока.Таблицата е една и съща във всички очни кабинети.Бях я научила на изуст от явяване на очен лекар по други поводи.Аз съм с два диоптъра и на двете очи ,а очния лекар изобщо не го разбра... :D Преминах всички тестове с изключение на психотеста.... :shock: Прави си заключения колко обективно е всичко!
8)
eliana
Потребител

Re: Дознателски конкурси

Мнениеот pdimitrow » 19 Мар 2007, 18:07

megi03 написа:Колеги ,здравейте и от мен.През 2005 г. кандидатствах за дознателска длъжност в ОДП-Варна(тогава още РДВР).Издържах т.нар."тест за интелигентност",направих си медицинско,одобриха ме на''здравната" комисия и започна голямото чакане.Към края на годината разбрах от мои колеги,които също кандидатсваха с мен,че са им се обадили за теста по НК,НПК И Криминалистика,но на мен никой не ми се обади.Започнах да издирвам телефона на "кадровика" към когото бях разпределена и след цял ден звънене най-накрая се свързах с него.Когато го попитах защо не са ми се обадили за теста той ми отговори,че "някаква комисия" просто не ме е одобрила,т.е не ми дадоха никакъв шанс дори да покажа знания в областта на НП.А НП просто е единственото нещо с което искам да се занимавам и още по-точно разкриването и доказването на престъпления.Пропуснах да допълня,че съм жена,омъжена и имам син на 3 г.Сега продължавам да чакам обявяването на конкурс във Варна,но уви.............Навсякъде всичко е с връзки........Наскоро кандидатствах за мл.юрисконсулт в административна структура към едно министерство,но и там не се получи-назначиха човек на директора(в това съм 100% убедена и имам доказателства).И така продължавам да чакам конкурсите за дознатели ,но дали и там местата не са вече предварително заети................ :roll:

Само искам да те попитам от къде беше разбрала за конкурса, защото аз ровя постоянно и все от никъде нищо не излиза като обявление за конкурс.
pdimitrow
Потребител

megi03 написа:Колеги ,здравейте и от мен.През 2005 г. кандидатствах за дознателска длъжност в ОДП-Варна(тогава още РДВР).Издържах т.нар."тест за интелигентност",направих си медицинско,одобриха ме на''здравната" комисия и започна голямото чакане.Към края на годината разбрах от мои колеги,които също кандидатсваха с мен,че са им се обадили за теста по НК,НПК И Криминалистика,но на мен никой не ми се обади.Започнах да издирвам телефона на "кадровика" към когото бях разпределена и след цял ден звънене най-накрая се свързах с него.Когато го попитах защо не са ми се обадили за теста той ми отговори,че "някаква комисия" просто не ме е одобрила,т.е не ми дадоха никакъв шанс дори да покажа знания в областта на НП.А НП просто е единственото нещо с което искам да се занимавам и още по-точно разкриването и доказването на престъпления.Пропуснах да допълня,че съм жена,омъжена и имам син на 3 г.Сега продължавам да чакам обявяването на конкурс във Варна,но уви.............Навсякъде всичко е с връзки........Наскоро кандидатствах за мл.юрисконсулт в административна структура към едно министерство,но и там не се получи-назначиха човек на директора(в това съм 100% убедена и имам доказателства).И така продължавам да чакам конкурсите за дознатели ,но дали и там местата не са вече предварително заети................ :roll:

Само искам да те попитам от къде беше разбрала за конкурса, защото аз ровя постоянно и все от никъде нищо не излиза като обявление за конкурс.
pdimitrow
Потребител

pdimitrow
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити