- Дата и час: 01 Дек 2024, 15:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ
|
|
Колега toxic, това е тестът за интелигентност. Той е за всички, кандидатстващи за работа в МВР. Дознателският е върху НК, НПК и Криминалистика - тест и устен.
- Gabi1
- Потребител
В случай, че има кандидати, много свободни места за дознатели има в 04 и 09 РПУ- СДП, КАТ.
Знам, че в 07- мо назначиха 3ма души, докато в останалие районни се чува, че има масово напускане на дознатели. Не просто и само заради напрежението и многото дела, липсата на елементарни условия за работа и натиска от страна на началниците- милиционери, но и защото повечето дознатели там са назначени преди 2- 3 години и вече имат стажа и познанствата, за да дръпнат навън от системата. Подайте документи там, не мисля, че ще ви ги откажат.
Знам, че в 07- мо назначиха 3ма души, докато в останалие районни се чува, че има масово напускане на дознатели. Не просто и само заради напрежението и многото дела, липсата на елементарни условия за работа и натиска от страна на началниците- милиционери, но и защото повечето дознатели там са назначени преди 2- 3 години и вече имат стажа и познанствата, за да дръпнат навън от системата. Подайте документи там, не мисля, че ще ви ги откажат.
-
delo_1981 - Младши потребител
IV. Конкурсни етапи
1. Изследване на интелектуалните способности и познания.
Тематичния обхват на теста за оценка на интелектуалните способности и познания включва:
• Капацитет на преработка на информацията;
• Пространствено ориентиране и наблюдателност;
• Памет;
• Езикова култура;
• Обща култура;
• Правни познания.
2. Психологично изследване.
3. Заключително интервю.
Според мен пртвият етап приключи.
Кога да очакваме въпросите от наказателно-правната материя. Може би на заключителното интервю?
1. Изследване на интелектуалните способности и познания.
Тематичния обхват на теста за оценка на интелектуалните способности и познания включва:
• Капацитет на преработка на информацията;
• Пространствено ориентиране и наблюдателност;
• Памет;
• Езикова култура;
• Обща култура;
• Правни познания.
2. Психологично изследване.
3. Заключително интервю.
Според мен пртвият етап приключи.
Кога да очакваме въпросите от наказателно-правната материя. Може би на заключителното интервю?
- toxic
- Младши потребител
"Rommel, напускам добре платена работа с всички екстри, за да стана дознател.И НЕ СЪЖАЛЯВАМ за решението си. [/quote]"T.A.R.A.
Колега отново искам дбело да подчертая, че дознателската работа е наистина много интересна, това е работа за млади, енергични, амбициозни хора. Работата е такава че почти всеки ден научаваш нещо ново и интересно. Ние останалите, напускащите и напусналите не хленчим и не търсим съжаление, НИЕ се опитваме да ви дадем реална престава за ситуацията. Това го правя не защото си нямам друга работа и се чудя как да си загубя времето, а най вече заради себе си и заради колегите,които сме останали.
Би било много хубаво и много би се радвала за теб ако, когато започнеш работа продължиш да работисш със същия ентусиазъм поне 2-3 години, вмсто още на втория месец да се оплашиш и да апуснеш. Опитай се да разбереш, цялата процедура по назначаването трае около 6 месеца. Много от назначените още първия месец са си намерилили нещо по добро и се махат, а някои дори още същия ден в който встпват длъжност отказват да си подпишат акта за встъпване. И какво остава за нас - още 6 месеца проучване за следващия по списъка и така до КОГА?Щата стои празен!!!ненапусналите дознатели се изгърбват от работа и с нетърпение чакат някой новобранец, на който да му разпределят поне 30-на дознания.
Така че бъдещи колеги много добре си помислете дали наистина искате да се подложите на този физически и психически тормоз. НАЙ ВЕЧЕ ПОМИСЛЕТЕ ЗА ОТОГОВОРНОСТТА, КОЯТО ПОЕМАТЕ СПРЯМО НАС РАБОТЕЩИТЕ, КОГАТО СИ ПОДАВАТЕ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА РАБОТА!
АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ПО- ДОБРЕ НЕ НИ ПРЕЧЕТЕ!!!!!!!!
ПС:Колега fbi благодаря Ви че цитирахте моя пост. Това беше първия път който се осмелих да пиша, първия път който си излях душата и се радвам, че има хора които мислят като мен.
Ако съм се побъркала поне не съм единствената
Колега отново искам дбело да подчертая, че дознателската работа е наистина много интересна, това е работа за млади, енергични, амбициозни хора. Работата е такава че почти всеки ден научаваш нещо ново и интересно. Ние останалите, напускащите и напусналите не хленчим и не търсим съжаление, НИЕ се опитваме да ви дадем реална престава за ситуацията. Това го правя не защото си нямам друга работа и се чудя как да си загубя времето, а най вече заради себе си и заради колегите,които сме останали.
Би било много хубаво и много би се радвала за теб ако, когато започнеш работа продължиш да работисш със същия ентусиазъм поне 2-3 години, вмсто още на втория месец да се оплашиш и да апуснеш. Опитай се да разбереш, цялата процедура по назначаването трае около 6 месеца. Много от назначените още първия месец са си намерилили нещо по добро и се махат, а някои дори още същия ден в който встпват длъжност отказват да си подпишат акта за встъпване. И какво остава за нас - още 6 месеца проучване за следващия по списъка и така до КОГА?Щата стои празен!!!ненапусналите дознатели се изгърбват от работа и с нетърпение чакат някой новобранец, на който да му разпределят поне 30-на дознания.
Така че бъдещи колеги много добре си помислете дали наистина искате да се подложите на този физически и психически тормоз. НАЙ ВЕЧЕ ПОМИСЛЕТЕ ЗА ОТОГОВОРНОСТТА, КОЯТО ПОЕМАТЕ СПРЯМО НАС РАБОТЕЩИТЕ, КОГАТО СИ ПОДАВАТЕ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА РАБОТА!
АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ПО- ДОБРЕ НЕ НИ ПРЕЧЕТЕ!!!!!!!!
ПС:Колега fbi благодаря Ви че цитирахте моя пост. Това беше първия път който се осмелих да пиша, първия път който си излях душата и се радвам, че има хора които мислят като мен.
Ако съм се побъркала поне не съм единствената
- Aidin
- Младши потребител
Определено не си сама и не си се побъркала. Аз също съм те цитирал във форума на СДП. По отношение бройката на дознанията, ще си позволя да доуточня - средната натовареност е около 80 бройки на година.
- Star_doznatel
- Потребител
Колеги, някой знае ли кога и по- точно КЪДЕ ще обявят резултатите от проведените тестове за дознателския конкурс.
- MARITO
- Нов потребител
Аман от ентусиазъм!
Ха, тия, които са напуснали добре платената служба и са станали дознатели, определено им хлопа дъската - това само мога да кажа!
Откачена работа...
Откачена работа...
- Rommel
- Младши потребител
Dobro utro!
Koga shte izleznat rezultatite ot testa za inteligentnost?
Gotvete se za psixoto , shte ni razkajat igrata tiq kufari, sigurno shte zadavat vaprosi ot sorta: "Kakvo ima na lunata? "
Kolegata Rommel e prav,otka4ena rabota , shega!Kato sme se hvanali shte igraem do krai,nali?!
Lek den i uspex na psixoto!!!!!!!!!!
Koga shte izleznat rezultatite ot testa za inteligentnost?
Gotvete se za psixoto , shte ni razkajat igrata tiq kufari, sigurno shte zadavat vaprosi ot sorta: "Kakvo ima na lunata? "
Kolegata Rommel e prav,otka4ena rabota , shega!Kato sme se hvanali shte igraem do krai,nali?!
Lek den i uspex na psixoto!!!!!!!!!!
"PANTA REI"
- viktor79
- Потребител
Драги кандидат дознательо,
Преди да се явиш на конкурс за дознатели, попитай някой работещ такъв , но да ти отговори искренно.
Милиционерщината в дознанието в момента е в пълна сила. Дознателите са доведените деца в тази в тази беззаконна структура/МВР/.Друг е въпроса ,ако си падаш по мазохизма.
Преди да се явиш на конкурс за дознатели, попитай някой работещ такъв , но да ти отговори искренно.
Милиционерщината в дознанието в момента е в пълна сила. Дознателите са доведените деца в тази в тази беззаконна структура/МВР/.Друг е въпроса ,ако си падаш по мазохизма.
- sprok
- Нов потребител
Za kolegata gore!
Ne sam mazohist, nqmam golqm izbor, pak i ne se plash lesno!Otnosno "milicionershtinata" sam napalno saglasen i trqbva nie Uristite da napravim neshto, mislq 4e shte e po dobre Doznanieto da mine kam Prokuraturata, pone kato ni taptat tam shte znaem,4e ni taptat kolegi, a ne nqkakvi .........negramotni sashtestva.Drugata mi ideq e da se otdeli Doznanieto v samostoqtelna instituciq, koqto da e nezavisima i po-tozi na4in shte se postigne po- golqma efektivnost.
Ne sam mazohist, nqmam golqm izbor, pak i ne se plash lesno!Otnosno "milicionershtinata" sam napalno saglasen i trqbva nie Uristite da napravim neshto, mislq 4e shte e po dobre Doznanieto da mine kam Prokuraturata, pone kato ni taptat tam shte znaem,4e ni taptat kolegi, a ne nqkakvi .........negramotni sashtestva.Drugata mi ideq e da se otdeli Doznanieto v samostoqtelna instituciq, koqto da e nezavisima i po-tozi na4in shte se postigne po- golqma efektivnost.
"PANTA REI"
- viktor79
- Потребител
Колеги разбрах, че са излезли резултатите от първия етап на конкурса, но не ми казаха нищо за датата на психото. Знаете ли нещо?
- bori_m
- Младши потребител
Gabi1 написа:.......И които наистина искат да работят точно това, а не просто да си намерят държавна служба....
Ами Вашата не е ли такава по някаква случайност ?
- sarbijanac
- Активен потребител
Кога са излезнали и къде са побликувани резултатите от теста за интелигентност? На сайта на човешки ресурси няма нищо.
- toxic
- Младши потребител
bori_m написа:Колеги разбрах, че са излезли резултатите от първия етап на конкурса, но не ми казаха нищо за датата на психото. Знаете ли нещо?
На 28 май е датата за психото
- krasi.sofia
- Младши потребител
Кога са казали че психотеста е на 28и и за кой град става въпрос?
Аз вчера случайно видях нашия кадровик и той нищо не каза за датата на психотеста. Само каза, че още чакат резултатите от тестовете за интелигентност. А те ще излязат най- рано понеделник.
Аз вчера случайно видях нашия кадровик и той нищо не каза за датата на психотеста. Само каза, че още чакат резултатите от тестовете за интелигентност. А те ще излязат най- рано понеделник.
- toxic
- Младши потребител
toxic написа:Кога са казали че психотеста е на 28и и за кой град става въпрос?
Психотеста на 28 е в Плевен. Аз се явих на теста за интелигентност на 14 и резултата излезна на 21. Датите за тестовете са предварително определени-виж допълнението към заповедта за конкурса.
- krasi.sofia
- Младши потребител
Аз се явявах на теста за интелигентност на 11 май в София и там ни казаха, че резултатите ще излязат до 3-4 дни. Вече 2 седмици няма резултати. Не е логично в Плевен изпита да се проведе 3 дни по късно и вече да има резултати, а за София още да няма нищо.
- toxic
- Младши потребител
|
|