начало

КС възложи на ЦИК да преизчисли резултатите от изборите   КС възложи на ЦИК да преизчисли резултатите от изборите  

промяна адресса на управление на фирма

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

промяна адресса на управление на фирма

Мнениеот jivkai » 08 Сеп 2007, 19:14

Фирмата ми е регистрирана вав Варна,за да я прахварля в Добрич и да сменя адреса на управление какви докумети са ми нужни и в какъв ред трябва да ги подам?Благодаря ви предварително! :)
jivkai
Нов потребител

Мнениеот saint » 09 Сеп 2007, 00:10

Аз исках да сменя само адресната регистрация на моята фирма, която е на домашният ми адрес тъй като при регистрацията преди 4 години нямах все още офис и като ме светнаха каква е процедурата се отказах. Но като изключим това, че два пъти са идвали от данъчното на проверка вместо в офиса на фирмата вкъщи не е проблем.
Иначе процедурата е като при регистрация на фирма. Аз получих информацията от регистратурата на Благоевградския съд дано и при теб да са учтиви във Варна.
saint
Младши потребител

Назад към Търговско право