начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Chujdenets v balgaria prodaljitelno prebivavasht

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Chujdenets v balgaria prodaljitelno prebivavasht

Мнениеот ka_111 » 19 Сеп 2007, 16:17

Zdraveite imam slednia vapros
Chujdenets e poluchil lichna karta za prodaljitelno prebivasht v stranata s viza D ,registrirano EOOD i naeti 10 balgarski grajdani na rabota,no sega jelae da prodalji prebivavaneto po zakona za prekite investitsii sled kato poluchi udostoverenieto ot ministerstvoto na finansite,koeto mu dava pravoto da prebivava 1 godina v stranata vazmojno li e ot slujba Migratsia da poiskat da si izvajda nova viza D sled kato pravi promiana v podadenata molba ot parvoto prebivavane po chlen 24 al.1 t.2, sega podava molba po chlen 24 al.1 t.11

Blagodaria predvaritelno ako niakoi moje da mi otgovori!!! реклама
ka_111
Нов потребител

Мнениеот angelika » 19 Сеп 2007, 22:22

Здравейте!

Къде във виртуалното простронство мога да се запозная със Закон за преките инвестиции?

Предварително благодаря!
angelika
Младши потребител

Мнениеот angelika » 19 Сеп 2007, 22:28

Според мен е възможно да поискат виза тип Д, която следва да се получи въз основа на даденото удостоверение от МФ, като в последствие същите документи представени в консулската служба се представят и в Миграцията, пак с молба за срок и т.н. и след резюлирането и разрешеният срок се подава заявлението за л.к., както и се заплащат такси от 500 лв\1г.\ и 250 лв.\6м.\.
angelika
Младши потребител

Назад към Търговско право