ТРЯБВА ЛИ ДА Е НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕН.
НЕ ВИЖДАМ ОСНОВАНИЕ.
А НЯКОИ "ОС" ГО ИСКАТ
ОЧАКВАМ МНЕНИЯ И ДОВОДИ
- Дата и час: 29 Ное 2024, 19:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЕТ - СПЕСИМЕН !!!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
За ЕТ не се изисква образецът от подписа да е нотариално заверен. Специално за СГС съм сигурен, че няма да ви го изискват (или поне на мен не са ми го искали нотариално заверен). За други ОС - не зная.
- tapashoncho
- Младши потребител
somebody написа:За какво разпореждане става въпрос!!!
Счетоводител съм не съм юрист по професия!!!
Моля помогнете за процедурата (какви трябва да бъдат моите действия от тук натам) има само резолюция за нередности нямам отказ за вписване!!!
Знам че някои хора ще възтанат че не съм юрист и не е моя работа но това пречи ли ни да си помагаме при нужда!!!
БЛАГОДАРЯ
- d_d
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|