Моля ви кажете ми какво да правя.
Като съм подала документите за регистр на фирма в заявлението съм написала различен предмет на дейност от този който съм написала в дружествения договор и протокола.Съответно съдииката не е чела изобщо дружествения договор и протокола и е написала само предмета на дейност от заевлението.
Това не е ли нейна грешка че не е доогледала.Също и моя но трябваше да не регистрира фирма като има несъответствие нали?
Моля ви кажете ми какво да правя!!!!!
Дали това разминаване ще е фатално за фирмата.Разминаване м/у учредителен акт и решение.
Не трябва ли съдииката да провери всички дощументи и тогава да регистр.фирма/аз така мога всякакви други неща да си напиша в учредителния акт те като не го четат/
- Дата и час: 29 Ное 2024, 19:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
грешен предмет на дейност на фир.решение
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
благодаря ти за отговора
благодаря ти за отговора успокои ме
Аз все пак мисля да си променя предмета на дейност както става по закан с вписване на промяна в обстоятелствата и да си платя таксата, тъй като с тази съдийка не мога да се разбера.
Не ми се ще тъй като фирмата ще се занимава с разработка на софтуер а както е сгрешено при регистрацията излиза транспортна дейност.Някакси невърви
Аз все пак мисля да си променя предмета на дейност както става по закан с вписване на промяна в обстоятелствата и да си платя таксата, тъй като с тази съдийка не мога да се разбера.
Не ми се ще тъй като фирмата ще се занимава с разработка на софтуер а както е сгрешено при регистрацията излиза транспортна дейност.Някакси невърви
- kattteto
- Нов потребител
Колега, защо не опитате с молба за явна фактическа грешка. Пишете, че сте объркали в заявлението искането си, най вероятно ще Ви поправят решението, всъщност длъжни са, защото учредителния акт е важният, а не заявлението. Освен това не се дължи и такса.
Успех!
Успех!
- zoom
- Потребител
Според мен с ЯФГ няма да стане, но нищо не пречи да опитате.
Другият вариант е ясен - вписвате като промяна новия предмет като платите държавните такси за промяната. В карйна сметка нищо фатално не се е случило.
Другият вариант е ясен - вписвате като промяна новия предмет като платите държавните такси за промяната. В карйна сметка нищо фатално не се е случило.
- Jurgen
- Младши потребител
стана почти с яфг
много благодаря на зоом че ми каза да подам молба за яфг - стана.
Общо взето обаче на половина и съм доволна, но ми взеха 30лв за обнародване в ДВ а таксата за вписване промени в обстоятелствата от 20лв всъщност отпадна. А
в булстата май и там трябва да платя 35лв.
Чудя се сега обаче, не трябваше ли да не плащам нищо - та нали това си е тяхна яфг.Как мислите неправомерно ли ми взеха 30лв за обнародването???
Общо взето обаче на половина и съм доволна, но ми взеха 30лв за обнародване в ДВ а таксата за вписване промени в обстоятелствата от 20лв всъщност отпадна. А
в булстата май и там трябва да платя 35лв.
Чудя се сега обаче, не трябваше ли да не плащам нищо - та нали това си е тяхна яфг.Как мислите неправомерно ли ми взеха 30лв за обнародването???
- kattteto
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|