начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Тримесечен либор в USD

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Тримесечен либор в USD

Мнениеот gega » 05 Дек 2004, 19:59

Колеги, моля ви да ми помогнете! Спешн осе нуждая от размера на тримесечния либор за щатски долари от 1999 г. до 2003 г. включително! Който знае къде мога да го открия, ще му бъда благодарен!
gega

Re: Тримесечен либор в USD

Мнениеот лунатик » 05 Дек 2004, 21:21

http://www.hsh.com/indices/libor00s.html - тук е от 2000 г. насам.
http://www.fanniemae.com/tools/libor/in ... LIBOR+Rate - тук е от 1989 г. насам.
Ако това не те задоволява - просто в "гугъла" напиши "London Interbank Offered Rate" и ще има още много други резултати.
надявам се, че съм успял да помогна.
лунатик

Мнениеот gega » 05 Дек 2004, 21:40

СТрашен си, благодаря ти!
gega

Мнениеот gega » 05 Дек 2004, 22:21

Извинявай, че съм толкова досаден:)))), ама можеш ли да ми дадеш и информация за либора в Евро.
gega

Мнениеот лунатик » 06 Дек 2004, 10:12

Напиши в "гугъл"-а "libor-euro 3 month" - там също се появяват интересни резултати.
лунатик

Мнениеот gega » 06 Дек 2004, 10:27

Благодаря ти, приемаш ли да те черпя една една бира:))))
gega

Мнениеот лунатик » 06 Дек 2004, 18:10

ОК, ще дойде и биреното време - сега наблягам на концетрати :)))
лунатик

Назад към Търговско право