начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Договор за наем при регистрация на ЕТ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Договор за наем при регистрация на ЕТ

Мнениеот kat_k » 03 Дек 2007, 14:11

При регистрация на ЕТ в СГС, когато лицето не е с постоянен адрес в София, приложения договор за наем трябва ли да е нотариално заверен? Благодаря предварително на отговорилите!
kat_k
Нов потребител

Мнениеот kat_k » 03 Дек 2007, 17:59

Ами моят казус е следния:
По л.к. постоянният ми адрес е в гр.Видин, но тъй като живея в София искам да регистрирам ЕТ със седалище и адрес на управление в гр. София/ компетентна ТД на НАП си остава Видин/
Адвокатът ми твърди, че е по добре да си сменя първо постоянния адрес /съотв. с договора за наем/ и след това да регистрирам ЕТто, но аз искам да избегна промяната на адреса.
Та въпроса е дали може да се регистрира ЕТ с договора за наем /нотариално заверен или не/???
kat_k
Нов потребител

Мнениеот Magnolia » 03 Дек 2007, 18:29

За какво ви е този договор за наем?
Няма такова изискване въобще.
Magnolia
Потребител

Назад към Търговско право