начало

Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС

удостоверение за регистрация на ООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

удостоверение за регистрация на ООД

Мнениеот paulo » 20 Фев 2008, 16:21

Здравейте,

Пак търся малка консултация от Вас. ООДто ми е регистрирано вече, за да открия расплащателна сметка, банка иска Удостоверение за регистрация от ТР, и имам няколко вопроса:

1) Дали това струва нещо и колко?
2) Дали този Удостоверение се изважда чрез същата обща опашка или има някакъв побърз начин? :)

Много не искам пак да стоя часове в тази страшна опашка...

Благодаря ви!
Павел
paulo
Младши потребител

Мнениеот paulo » 20 Фев 2008, 19:14

Дали това се нарича "Удостоверение за вписано обстоятелство" където трябва да отбележа всичките точки и което струва 7 лева?
paulo
Младши потребител

Мнениеот paulo » 20 Фев 2008, 21:47

както можете да разберете, аз не търся консултация от този който не може да ми я даде, за това моля ви без оффтопик в моята тема.

ако вие искате да взимате пари за две думи - това е вашият проблем, и много съжалявам че има такива адвокати в българия. може би и капаро трябва да ви оставя за такава консултация? а после вие ще проучите нещата и ще ми дадете отговор след окончателно плащане? :) :) :)

надявам се на мнението на такива хора като мен, или сериозни адвокати, които не правят евтинийки (тяхната съвест не им позволява да взимат пари за такива глупости).
paulo
Младши потребител

Мнениеот paulo » 20 Фев 2008, 21:53

ако няма кой да ми отговори, утре ще пробвам да извадя Актуално Състояние, предполагам че това е точно което ми трябва.

но да плащам пари за такава консултация - извинявайте... за какво е този форум тогава?

после ще информирам всичките да знаят.
paulo
Младши потребител

Мнениеот barri » 22 Фев 2008, 11:41

много ми хареса края- после ше информирам всички да знаят....а защо не им кажете на всички за това актуално, което ще вадите и да ви се посмеят.

Удостоверението, за което питате няма нищо общо с актуалното и е доста по-различно на вид от актуалното....и да, получава се пак от същото място, на което сте подавали документите.
barri
Потребител

Мнениеот ralitsa » 22 Фев 2008, 11:55

Абе, колеги, как можете да се излагате по този начин... Яко сте затъпели, ей, ами като не можете да помогнете на човека, па мълчете си, бе!
I have learned, that if one advances confidently in the direction of his dreams, and endeavors to live the life he has imagined, he will meet with a success unexpected in common hours.
ralitsa
Потребител

Мнениеот paulo » 22 Фев 2008, 12:10

ralitsa написа:Абе, колеги, как можете да се излагате по този начин... Яко сте затъпели, ей, ами като не можете да помогнете на човека, па мълчете си, бе!

Благодаря ви за подържка, и аз малко не разбирам какво происходи тук. Ако хора не могат да търсят бесплатна консултация в този форум - трябва да напишат това в правилата!

Какви са реално проблемите, "адвокати"? Webkam, не можете (не искате) да отговаряте на конкретния вопрос - преминавайте. Това е нормална ситуация и няма кое ще ви каже нещо лошо. Толкова ли се страхувате че излезе малко бесплатна информация навън и няма да има работа за вас? :) :) :) Щом така, цената на вашите услуги е 1 стотинка.
paulo
Младши потребител

Мнениеот e.i.t. » 22 Фев 2008, 14:04

Удостоверението за вписване се издава от същите гишета, на които се подават документи за първоначално вписване или за пререгистрация. Удостоверението струва 5 лв. за първа страница и по 2 лв. за всяка следваща. Според служителките в Търговския регистър не следва да се чака на същата опашка, както за подаване на документи, които се сканират. Процедурата по издаване на удостоверението с платена предварително такса продължава 1-2 минути. Това е.
e.i.t.
Младши потребител

Мнениеот paulo » 22 Фев 2008, 17:16

e.i.t. написа:Удостоверението за вписване се издава от същите гишета, на които се подават документи за първоначално вписване или за пререгистрация. Удостоверението струва 5 лв. за първа страница и по 2 лв. за всяка следваща. Според служителките в Търговския регистър не следва да се чака на същата опашка, както за подаване на документи, които се сканират. Процедурата по издаване на удостоверението с платена предварително такса продължава 1-2 минути. Това е.

Ето е отговорът на човек, който със сигурност се занимава със сериозни неща и не се страхува за малко информация изнесена навън, това нещо няма да му прецака цялата работа.

Благодаря ви много за минутка на вашето време!

Сорри за моя български. Peace.

P.S. webkam, наистина съжалявам че има такива адвокати като вие тук в тази прекрасна държава. Според мен вие сте направили хубова антиреклама за вас и вашите услуги. Ама хората сами ще преценят.
paulo
Младши потребител

Мнениеот paulo » 25 Фев 2008, 19:42

Между другото, за всичките посетители на този форум.

Актуално Състояние което извадих от ТР е минало успешно и сметката е направена.

Не знам точно дали това е Актуално Състояние или Удостоверение за вписване, но изглежда по след начин:

УДОСТОВЕРЕНИЕ
Агенция по вписванията удостоверява че в ТР по партидата на "Циклоспорин" ООД в част "Вписани Обстоятелства" и част "Обявени Актове" към 22.02.2008 са вписани следните обстоятелства и са обявени следните актове:....

Успех на всичките в тази неравна борба с новия търговски регистър!
paulo
Младши потребител

Назад към Търговско право