начало

Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС

ЕООД-ООД и обявяване на актове

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЕООД-ООД и обявяване на актове

Мнениеот aliska » 21 Фев 2008, 13:45

Колеги,имам следния въпрос.
Вписах ЕООД в ТР след 01.01.2008.
Сега искам да впиша промени в обстоятелствата.ЕООД става ООД-приема се съдружник.И питането ми е :трябва ли Дружествения договор да го подавам и със заявление Г1 за обявяване на акт или е достатъчно да го подам в заявление А4.
Благодаря ви предварително,защото вече се измъчихме с този
регистър :twisted:
aliska
Нов потребител

Мнениеот punisher » 21 Фев 2008, 14:16

Трябва,защото друж.договор ще се обявява за първи път в ТР,а вие при регистрацията на ЕООД-то сте обявили учредителен акт.А точно това е цулта на обявяавнето-актуален акт по уцредяването на съответното дружество.
punisher
Потребител

Мнениеот the_answer » 21 Фев 2008, 14:20

трябва ви само заявление А и всички док. по промяната
the_answer
Младши потребител

Мнениеот aliska » 21 Фев 2008, 14:53

Благодаря за мненията,аз естествено разглеждах и откази и вписвания на сайта на агенцията и т.к. имаше и така и иначе...Но за по-сигурно ще подам А4 и Г1,пък ще видим какво ще стане.Благодаря още веднъж :)
aliska
Нов потребител

Мнениеот aliska » 21 Фев 2008, 15:07

Много сте категоричен ykovachev
благодаря,ще си подам и Г1,да съм по-сигурна
aliska
Нов потребител

Мнениеот SashkoS » 22 Фев 2008, 03:36

Наскоро подадох промяна на обстоятелства - ООД - > ЕООД
Не ми взеха Г1 с обяснението, че новият акт го имало като приложение към А4. Остава регистратора да мисли другояче...

Разбира се, по-добре е е да подготвите и Г1 и да пробвате да го подадете, не боли.
SashkoS
Потребител

Мнениеот aliska » 22 Фев 2008, 14:56

Как да не яхне метлата човек,първо само като си представя опашката пред агенцията и после всички останали измислени недоразумения с нея.Всяка година се подготвя опашка ,на която закономислителя ни праща да се редим,е ако това не е геноцид,здраве му кажи.Който издържи -издържи,който не -да умира
aliska
Нов потребител

Назад към Търговско право