начало

Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС

molq wi , trqbwa mi pomosht

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

molq wi , trqbwa mi pomosht

Мнениеот yordanivanov » 10 Фев 2008, 16:47

zdraweite kolegi, imam firma koqto se zanimawa s wnos ot kitai.W momenta imam namereniq da se preorientiram w drug bransh i s tazi cel me interesuwa kyde i kak moga da afishiram firmata mi za prodajba.Blagodarq wi predwaritelno

[/u]
yordanivanov
Нов потребител

Мнениеот todorst » 10 Фев 2008, 19:52

аХ ЧЕ ИНТЕРЕСНО! вСИЧКО Е ЗА ПРОДАН. фИРМА СЕ ПРОДАВА! аКО Я КУПЯ КАКВА МИ Е ПОЛЗАТА, ЗА РАЗЛИКА АКО СИ РЕГИСТРИРАМ НОВА.вМЕСТО ДА ПОЛУЧА НЕЩО НЕИЗВЕСТНО. вСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ЦЕНАТА. аКО ИМАМ ПАРИ ЩЕ СИ КУПЯ НОВА КОЛА /АВТОМОБИЛ/ ВМЕСТО СТАРА. пРЕДЛОЖИ ФИРМАТА КАТО УПОТРЕБЯВАНА /НА СТАРО/. вСЕ НЯКАЙ
ЩЕ СЕ НАВИЕ. нО ЦЕНАТА ТРЯБВА ДА Е ДАЛЕЧ ПО-НИСКА ОТ РЕГИСТРАЦИЯ НА НОВА.
даЙ ОФЕРТА! ЗА ОРИЕНТАЦИЯ ВЛЕЗ В САЙТ ЗА УПОТРЕБЯВАНИ ВЕЩИ.
todorst
Потребител

Мнениеот Karakochev » 10 Фев 2008, 20:03

:)))) Браво , това ми хареса - сайт за употребявани вещи.

Доста фирми търсят спешна препродажба като ги сгащят митниците или данъчните;))
Karakochev
Потребител

Re: molq wi , trqbwa mi pomosht

Мнениеот m_jivkova » 22 Фев 2008, 01:52

yordanivanov написа:zdraweite kolegi, imam firma koqto se zanimawa s wnos ot kitai.W momenta imam namereniq da se preorientiram w drug bransh i s tazi cel me interesuwa kyde i kak moga da afishiram firmata mi za prodajba.Blagodarq wi predwaritelno

[/u]

Имам клиент, който се интересува. Моля, дайте кординати.
m_jivkova
Младши потребител

Назад към Търговско право