начало

Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС

как да спра регистрация на оод в ТР

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот vassilev » 08 Мар 2008, 03:15

В случая, пък ако толкова, и толкова не искат да приемат заявлението ми за оттегляне-депозирам си го в Градския, респ.окръжния съд, който е длъжен да го препрати и толкоз, пък после служителката да се обяснява в производството по чл.28 ЗТР що не ми е приела Заявлението и от къде е...
vassilev
Активен потребител

Мнениеот vili_spasova » 08 Мар 2008, 11:24

ГПК

" .....Прекратяване на производството
Чл. 539. (1) Охранителното производство се прекратява, когато:

1. бъде оттеглена молбата за издаване на акта;

2. молителят не бъде намерен на посочения от него адрес.

(2) Определението, с което се прекратява производството, подлежи на обжалване с частна жалба...."

Не се обиждам, не съм адвокат, не съм оттук и съм отскоро в занаята, освен това съм късогледа и пея в хора :)
По - спокойно, бе хора!
Въпросното длъжностно лице е юриста - тя каза, че даже и да има такава молба, тя влиза с друг входящ № номер и не е сигурно при кой произнасящ се ще попадне, за да се има предвид и да се прекрати производството... :(
Нещо като царя дава пъдаря не дава... :) Било проблем на системата и т. нар. случаен принцип на разпределяне. А и нали се сещате че сега има забавяне от около 20 дни - идеята е произнасянето да става за 1 раб. ден и ако дай боже стане така - как ще си оттеглите заявлението... :)
И към колегата Василев - Благодаря Ви, не се обиждам, приемам поздрава за 8 март, освен това оказвате ми безценна помощ, както и на още много колеги знаещи и не толкова и нали все пак форума е за ваимопомощ... :)
Приянта и усмихната почивка на всички:)
vili_spasova
Потребител

Мнениеот vassilev » 08 Мар 2008, 12:50

Благодаря, Вили !
Сега вече знам, че освен, че готвиш вкусно и си благороден човек.
Тайничко започвам да завиждам на "единствения". :wink:
vassilev
Активен потребител

Предишна

Назад към Търговско право