- Дата и час: 02 Дек 2024, 06:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
удостоверение за брокери на недвижими имоти
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
удостоверение за брокери на недвижими имоти
Интересува ме къде мога да получа легитимно удостоверение за брокер на недвижими имоти? Къде се провеждат такива курсове? Нуждая се от спешен отговор. Благодаря за вниманието
- leksikona
- Младши потребител
Мисля, че сте сбъркали форума. Все пак това е ЮРИДИЧЕСКИ форум. Не сме нито БРОКЕРСКИ форум, нито форум по издаване на "легитимни удостоверения".
Вие пишете в раздел "ВЗАИМОПОМОЩ" и само за Ваша информация ще кажа, че това е взаимопомощ за юристи.
А относно брокерската гилдия - нямаме нищо против нея, дори напротив - професията е доста добра, но в тази гилдия има индивиди, без никакви познания, гонещи само поредната си комисионна и имащи наглостта да твърдят, че са по-запознати от юристите в материята на вещното и облигационното право.
Ами - обърнете се към гилдията си. Може би те ще ви "светнат" от къде можете да се сдобиете с "легитимно удостоверение".
Вие пишете в раздел "ВЗАИМОПОМОЩ" и само за Ваша информация ще кажа, че това е взаимопомощ за юристи.
А относно брокерската гилдия - нямаме нищо против нея, дори напротив - професията е доста добра, но в тази гилдия има индивиди, без никакви познания, гонещи само поредната си комисионна и имащи наглостта да твърдят, че са по-запознати от юристите в материята на вещното и облигационното право.
Ами - обърнете се към гилдията си. Може би те ще ви "светнат" от къде можете да се сдобиете с "легитимно удостоверение".
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
имоти
Ето тук може да прочетеш повече за това каквото те интересува http://www.imotibroker.com/
Аз в момента карам този курс и съм много доволен.
Аз в момента карам този курс и съм много доволен.
-
tino76 - Потребител
Re: имоти
съм много доволен.
Даа,много поучително,стига да имаш възможността да го практикуваш
http://imotibroker.com/norma.php
За което благодаря
Даа,много поучително,стига да имаш възможността да го практикуваш
http://imotibroker.com/norma.php
За което благодаря
- izymena
- Потребител
завърших курс за брокери януари тази година към Адрес Академия, много съм доволен, те издават удостоверение от министерството на образованието
- farfeli
- Нов потребител
Има и факултативно обучение към УНСС гр. София. Специалността е Борси и борсово посредничество, след завършване на което, се придобива брокерска правоспособност и се издава сертификат от университета. Преподавателите са от УНСС и СУ, но не съм сигурна дали можете да запишете ако не сте студент. Но продължителността на обучението е 4 семестъра, т.е. 2 години. Ако Ви интересува, на тази страница http://www.unwe.acad.bg/?page_id=6&subitem=43&menu=2 можете да намерите нужната информация. Има и телефони за връзка.
- s_krusteva
- Младши потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|