начало

Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС

Не мога да посоча улица за адрес на седалище

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Не мога да посоча улица за адрес на седалище

Мнениеот ico_best » 18 Мар 2008, 14:17

Интересува ме дали някой е имал подобен случай или аномалия при новия търговски регистър. ЕООД си е избрало за седалище едно малко село, в което имена на улици просто няма, ако има улици изобщо. Това което може да се посочи е област община и село Голямо .... например. Това според вас основание ли е за отказ? Благодаря!
ico_best
Младши потребител

Мнениеот SashkoS » 18 Мар 2008, 16:02

Адресът си е адрес.
Седалището е селото, а къде е адресът на управление? Предполагам някоя къща. Ако живеещите в къщата имат лични карти на които пише. "с. Горно Нанадолнище, Пешо Пешев", значи това е адресът. Евентуално можете да посочите "къщата на Пешо Пешев".

П.П. Ако адресът е някоя стопанска сграда, можете да посочите и "Западна промишлена зона, кравефермата" :)))
Това като шега, разбира се...
SashkoS
Потребител

Мнениеот prof_prof » 19 Мар 2008, 00:23

Както казва колегата, адресът си е адрес!
Аз имам регистрирана фирма с адрес на управление: "Автопаркинг пред блок № ХХ " :lol:
Изображение
QUOD TIBI FIERI NON VIS, ALTERI NE FACERIS
prof_prof
Потребител

Назад към Търговско право