начало

Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС

Членство в горовладелска кооперация

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот pakuleva » 17 Мар 2008, 19:03

Може ли да стане член-кооператор физическо лице, което не е собственик или наследник на гора?
pakuleva
Нов потребител

Мнениеот inspectora » 18 Мар 2008, 15:27

:D
Това заглавие ме израдва!
Аз пък искам да питам ако не съм собственик или наследник на роби мога ли да участвам в робовладелска кооперация :roll: [/u][/b]
inspectora
Активен потребител

Мнениеот pakuleva » 18 Мар 2008, 17:43

Дали Ви израдва или не незнам. Надявам се да не сте колега, защото сарказмът Ви в случая е изцяло неуместен.Действително съм изправена пред казус, в който в кооперацията е приет за кооператор член, който не питежава гора, а е пълномощник на такова лице.Правилно ли е това и не противоречи ли на закона?
inspectora написа:Членство в горовладелска кооперация
:D
Това заглавие ме израдва!
Аз пък искам да питам ако не съм собственик или наследник на роби мога ли да участвам в робовладелска кооперация :roll: [/u][/b]
pakuleva
Нов потребител

Назад към Търговско право