Здравейте имам следния проблем! Попълвам си документи за пререгистрация на фирма на мой приятел - ООД да стане ЕООД. Проблема е следния! Направени са ми всички документи: Декларации, Договори за прехвърляне на дялове от съдружниците на мен, Молба за приемането ми като съдружник, Учредителен статут(акт) и Протокол от Общото събрание. Проблема ми идва от следното: първо фирмата е със седалище Стара Загора а трябва да стане София, Предмета на дейност е един а трябва да стане друг. Всичко ли се променя наведнъж след попълването на горепосочените документи или оставям старите данни(предмет на дейност), т.е. всички ли промени които искам да станат се правят сега с тези документи?
И друго какви документи са ми нужни от сайта на Търговския регистър. Казаха ми А4 и Г1 като се има предвид, че от двама човека фирмата минава под - 3-ти човек но не били сигурни.
- Дата и час: 02 Дек 2024, 08:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
OОД -ЕООД!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
А4, Г1 Актуално състояние след 01.01.2008г. от Окръжен съд Стара Загора, копие актуален Учредителен акт са ти нужни първо за пререгистрация , ако още няма . А4 и протоколите с решенията за променените обстоятелства, подлежащи на вписване са отделно.По- добре подай едновременно за двете - пререгистрация и вписване промените, като го обясниш на служителките, че следват едно след друго.И аз сменям седалище и адрес на управление и допълване предмета на дейност в момента.
- eklekti4kata
- Потребител
eklekti4kata написа:А4, Г1 Актуално състояние след 01.01.2008г. от Окръжен съд Стара Загора, копие актуален Учредителен акт са ти нужни първо за пререгистрация , ако още няма . А4 и протоколите с решенията за променените обстоятелства, подлежащи на вписване са отделно.По- добре подай едновременно за двете - пререгистрация и вписване промените, като го обясниш на служителките, че следват едно след друго.И аз сменям седалище и адрес на управление и допълване предмета на дейност в момента.
Значи ми трябват А4 и Г1 и още един път А4 заедно със другите документи?
А за това че от ООД става ЕООД не са ли нужни други документи!?
П.С. Остава сега и да се преборя с писането на документите )
- domein
- Нов потребител
E това е много ама много ценна информация Предполагам седалището се вписва и новото?vili_spasova написа:Да подсетя - заявленията се подават от името на новия управляващ и представляващ
Успех!
- domein
- Нов потребител
Като попълвате А4 с промените - попълвате само полетата с новите данни /променените/ и прилагате вс. документи а и да не забравите и таксата
- vili_spasova
- Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|