начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

вписване на увеличаване на капитал на ООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

вписване на увеличаване на капитал на ООД

Мнениеот petya_dm » 23 Юни 2008, 15:57

Здравейте. Вероятно на много от вас въпросът ми ще прозвучи доста елементарно, но все пак ще го задам. Интересува ме, когато вписвам увеличаване на капитала на ООД, освен всички необходими бумаги, А4, т.н., обявявам ли решението за увеличаване на капитала или само го прилагам. Почти сигурна съм, че го обявявам, но трябва да знам все пак, защото от това зависи дали ще трябва да платя още 60 лв. към общо 110те за ново обстоятелство и обявяване на ДД, респективно колко Гта да приложа.
Благодаря.
petya_dm
Нов потребител

Мнениеот Ivanika » 23 Юни 2008, 16:40

С едно заявление Г1-можеш да обявиш и Устав/Др.договор, и ГФО и Решение за увеличаване на капитала- плащаш само една такса-от 50 лв.
и отделно за промяна на обстоятелства.
Ivanika
Младши потребител

Мнениеот petya_dm » 23 Юни 2008, 17:59

Благодаря, Ivanika.
petya_dm
Нов потребител

Назад към Търговско право