- Дата и час: 02 Дек 2024, 08:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Колко време се чака в агенцията за получаване на документите
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Колко време се чака в агенцията за получаване на документите
Здравейте, имам решение за регистрирах на ЕООД в Агенцията по вписване . Какви документи трябва да изискам от Агенцията за тази регистрация и най-важното колко време ще чакам за тях. Когато март месец подавах документи имаше огромни опашки, сега отново ли трябва да изживея този ужас или процедурта е по-кратка ?
- radka_p
- Нов потребител
Можете да вземете Удостоверение за вписването. Взема се веднага... когато стигнете до гишето.
По закон държавни органи (а и някои други) не могат да ви го изискват задължително, но не знам дали се спазва.
По закон държавни органи (а и някои други) не могат да ви го изискват задължително, но не знам дали се спазва.
- SashkoS
- Потребител
SashkoS написа:Можете да вземете Удостоверение за вписването. Взема се веднага... когато стигнете до гишето.
SashkoS благодаря ти!
Въпроса е колко време се чака докато стигна до гишето? Март месец ми бяха нужни 6 часа, ако сега пак трябва да чакам толкова ... ще имигрирам.
- radka_p
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|