начало

При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД

Объркаха ми името :(

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Объркаха ми името :(

Мнениеот antri » 15 Авг 2008, 12:17

Плс, кажете какво да направя.. От АВ са объркали една буква в името на фирмата, която го променя изцяло /от трейнинг на трейдинг/. Запазила съм си правилното, обаче не знам трябва ли да чакам регистрацията, или да отивам докато е време да им мрънкам.. Вчера е входирана..
antri
Потребител

Мнениеот antri » 15 Авг 2008, 12:50

а.... ко стана?/Благодаря, върнахте ми вярата в системата :wink:
antri
Потребител

Re: Объркаха ми името :(

Мнениеот diaida » 15 Авг 2008, 13:15

antri написа:Плс, кажете какво да направя.. От АВ са объркали една буква в името на фирмата, която го променя изцяло /от трейнинг на трейдинг/. Запазила съм си правилното, обаче не знам трябва ли да чакам регистрацията, или да отивам докато е време да им мрънкам.. Вчера е входирана..

Да ви купят риза, кърпа и да занесат олио в църквата! Като истински кръстници това следва да направят.
Пък на ваше място бих оставила нещата така ... може пък да е на КЪСМЕТ новото име ! :lol:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот antri » 15 Авг 2008, 15:14

:lol: не бих отказала.. Но клиентката ще ме изяде с все ризката, ако разбере.. Все пак се занимава с обучения, не с търговия :)
antri
Потребител

Мнениеот ykovachev » 15 Авг 2008, 15:23

А всъщност какво точно стана, та Ви се върна вярата в системата?
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот antri » 15 Авг 2008, 15:25

:)) трябваше и аз да си изтрия поста.. Колега беше писал, че става след регистрацията, посочвам очевидна грешка, и за три- четири дни се поправя.. Но тъкмо си публикувах отговора, и неговият изчезна в небитието :roll:
antri
Потребител

Мнениеот ykovachev » 15 Авг 2008, 15:27

Мисля че именно това с поправката след регистрацията ще Ви свърши работа. Бързо става и пари не се искат - като държавна такса, де. Какво да се прави, случват се такива неща, дори и в ТР :lol: (дори най-вече там напоследък) :wink:
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот barri » 19 Авг 2008, 20:13

Затрили са ми отговора, но да им е простено :)
barri
Потребител

Мнениеот antri » 04 Сеп 2008, 10:04

Забравих да споделя, че от ТР сами си бяха видяли допуснатата грешка и не ми се наложи да се занимавам:) Е, сега си имам нова, де - при транслитерацията са объркали едната буква, и ЯФГ - то е налице.. Отивам да го видя що е туй животно :)
antri
Потребител

Назад към Търговско право