- Дата и час: 02 Дек 2024, 10:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Объркаха ми името :(
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Объркаха ми името :(
Плс, кажете какво да направя.. От АВ са объркали една буква в името на фирмата, която го променя изцяло /от трейнинг на трейдинг/. Запазила съм си правилното, обаче не знам трябва ли да чакам регистрацията, или да отивам докато е време да им мрънкам.. Вчера е входирана..
- antri
- Потребител
Re: Объркаха ми името :(
antri написа:Плс, кажете какво да направя.. От АВ са объркали една буква в името на фирмата, която го променя изцяло /от трейнинг на трейдинг/. Запазила съм си правилното, обаче не знам трябва ли да чакам регистрацията, или да отивам докато е време да им мрънкам.. Вчера е входирана..
Да ви купят риза, кърпа и да занесат олио в църквата! Като истински кръстници това следва да направят.
Пък на ваше място бих оставила нещата така ... може пък да е на КЪСМЕТ новото име !
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
не бих отказала.. Но клиентката ще ме изяде с все ризката, ако разбере.. Все пак се занимава с обучения, не с търговия
- antri
- Потребител
) трябваше и аз да си изтрия поста.. Колега беше писал, че става след регистрацията, посочвам очевидна грешка, и за три- четири дни се поправя.. Но тъкмо си публикувах отговора, и неговият изчезна в небитието
- antri
- Потребител
Мисля че именно това с поправката след регистрацията ще Ви свърши работа. Бързо става и пари не се искат - като държавна такса, де. Какво да се прави, случват се такива неща, дори и в ТР (дори най-вече там напоследък)
- ykovachev
- Активен потребител
Забравих да споделя, че от ТР сами си бяха видяли допуснатата грешка и не ми се наложи да се занимавам:) Е, сега си имам нова, де - при транслитерацията са объркали едната буква, и ЯФГ - то е налице.. Отивам да го видя що е туй животно
- antri
- Потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|