- Дата и час: 02 Дек 2024, 11:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Прехвърляне на дружествен дял в ООД
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
някой може ли да ми помогне с типов договор за прехвърляне на дружествен дял в ООД
- manbgsf
- Нов потребител
ТИПОВ ДОГОВОР
за
Днес ..... в гр. Турно Мъгуреле се сключи настоящия типов договор за прехвърляне на дружествен дял от ООД между:
1. Бай Иван (на длъжност хигиенист), член на МЕНСА от 1994 год., с постоянен адрес - село Генерал Кантарджиево, общ. Аксаково, с ЕГН 2212210990 и
2. Кака Вуна (на длъжност бъдещ хигиенист), членка на ДЖЕМИНИ, с постоянен адрес - посредата между села Горни Цибър и Долни Цибър (6-я завой), общ.Вълчедръм, ЕГН 3311012223
чл.1 (ино)
Бай Иван продава на Кака Вуна, следните, свои, собствени, получени в наследство от общия му с 1/2 от селото наследодател, идеални части от дружествени дялове от "РМД Раб-Фак" ООД, ЕИК 102000000 със седалище и адрес на управление в с. Безводно, общ. Черноочене за сумата от 2500 лв., платима в натура както следва:
4 тона круши-масловки, леко узрели, без червеи и др. мезета
2 тона маслодаен слънчоглед, сорт ssp. sativus, хетерозисен хибрид.
100 броя марули
5 връзки чесън
чл. 2 (двйе)
Кака Вуна заяви, че е съгласна (тя по принцип е съгласна, ама е от срамежливите) и купува дружествените дялове от "РМД Раб-Фак" ООД, ЕИК 102000000 със седалище и адрес на управление в с. Безводно, общ. Черноочене, при условията на член 1 (ино) и за сумата, платима в натура.
чл. 3 Авалистът ЗКПУ "Мед, масло и пшеница" с. Кукурахцево, общ.Петрич, авалира задължението в чл.1 да изплати в натура на продавача исканите продукти, като в допълнение предоставя 12 л. плодова (сливово-прасковена) ракия на продавача за обезпечение на вземането му.
Настоящия договор се сключи в 6 екземпляра - по 1 за страните, един за ООД-то, един за ТР, един за ЗКПУ "Мед, масло и пшеница" с. Кукурахцево и един за парлама.
Продавач........................... Купувач..............................
Авалист.....................
за
Днес ..... в гр. Турно Мъгуреле се сключи настоящия типов договор за прехвърляне на дружествен дял от ООД между:
1. Бай Иван (на длъжност хигиенист), член на МЕНСА от 1994 год., с постоянен адрес - село Генерал Кантарджиево, общ. Аксаково, с ЕГН 2212210990 и
2. Кака Вуна (на длъжност бъдещ хигиенист), членка на ДЖЕМИНИ, с постоянен адрес - посредата между села Горни Цибър и Долни Цибър (6-я завой), общ.Вълчедръм, ЕГН 3311012223
чл.1 (ино)
Бай Иван продава на Кака Вуна, следните, свои, собствени, получени в наследство от общия му с 1/2 от селото наследодател, идеални части от дружествени дялове от "РМД Раб-Фак" ООД, ЕИК 102000000 със седалище и адрес на управление в с. Безводно, общ. Черноочене за сумата от 2500 лв., платима в натура както следва:
4 тона круши-масловки, леко узрели, без червеи и др. мезета
2 тона маслодаен слънчоглед, сорт ssp. sativus, хетерозисен хибрид.
100 броя марули
5 връзки чесън
чл. 2 (двйе)
Кака Вуна заяви, че е съгласна (тя по принцип е съгласна, ама е от срамежливите) и купува дружествените дялове от "РМД Раб-Фак" ООД, ЕИК 102000000 със седалище и адрес на управление в с. Безводно, общ. Черноочене, при условията на член 1 (ино) и за сумата, платима в натура.
чл. 3 Авалистът ЗКПУ "Мед, масло и пшеница" с. Кукурахцево, общ.Петрич, авалира задължението в чл.1 да изплати в натура на продавача исканите продукти, като в допълнение предоставя 12 л. плодова (сливово-прасковена) ракия на продавача за обезпечение на вземането му.
Настоящия договор се сключи в 6 екземпляра - по 1 за страните, един за ООД-то, един за ТР, един за ЗКПУ "Мед, масло и пшеница" с. Кукурахцево и един за парлама.
Продавач........................... Купувач..............................
Авалист.....................
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Малееее... добре, че ми е здрав стола. Искрено ме развесели и почти ме свали под бюрото от смях...
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
- prnedev
- Активен потребител
По едно време им се чудех на програмистите - някой каже нещо което звучи като двубуквено възклицание и всички падат от столовете от смях....
Сега знам, че и при юристите може да е така - само сме малко по - многословни ...
Декан бъдете жив и здрав, че ни веселите по този неподражаем начин
Благодаря, че ме разсмяхте /болна съм, цялата съм схваната, ужасно ме боли гърло, и вашият договор ми дойде като витаминче смях плюс купищата колдрекс, които преглътнах.../
Сега знам, че и при юристите може да е така - само сме малко по - многословни ...
Декан бъдете жив и здрав, че ни веселите по този неподражаем начин
Благодаря, че ме разсмяхте /болна съм, цялата съм схваната, ужасно ме боли гърло, и вашият договор ми дойде като витаминче смях плюс купищата колдрекс, които преглътнах.../
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
Ам що у Румъния го сключват ,вярно е ,че то на територията на ЕС ,ама дали ще го впишат това в ТР ...
- donna
- Старши потребител
Ами Дона, няма да се учудя да го впишат. То в ТР има една фирма вписана два пъти, че този договор ли няма да впишат.
- barri
- Потребител
barri написа:Ами Дона, няма да се учудя да го впишат. То в ТР има една фирма вписана два пъти, че този договор ли няма да впишат.
Емчи за мен има пропуск ,написан е града не е написан окръга ,той е същия ,града е така да се каже окръжен град ,не е написана и държавата
Бай Иван член на МЕНСА ,е хубаво къв му е коефициента на интелегинтвост ?
Кака Вуна , членка на ДЖЕМИНИ е бива ли сега да намекваме за половата ориентация ?
За тия пропуски бе следвало да постановят отказ от ТР.
- donna
- Старши потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|