- Дата и час: 25 Ное 2024, 00:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ще се обжалва ли конкурса за мл.съдии?
|
|
87 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: karo
Честито - имаме нова група ненормални. След мрачните рицари идват и препинателните знаци. На този фон "Властелинът на пръстените" направо бледнее откъм образи.
- Петър Таков
Ти там къв си бе Пеко Таков, Дако Цаков или там която и да било друга номенклатурчица-я да мълчиш и да си подвиеш опашката:-(
- ?
Всъщност след като прегледах внимателно постингите, установих, че от препинателните знаци само ? е идиот (очевидно и самият той е стигнал до този извод, след като така старателно ми отговори :-)))).
Извинявам се искрено на !, че ги сложих в една група.
Извинявам се искрено на !, че ги сложих в една група.
- Петър Таков
Ха-ха-идиота вика-"Дръжте идиота!"
МНооооооооооо-го смешно Таков много смешно-няма що!
По-добре се стегни в кръста и се подготви прилежно за устния, щото тъй или иначе имаш малки шансове да те назначат с тия повърхностни юридически знания!!!
МНооооооооооо-го смешно Таков много смешно-няма що!
По-добре се стегни в кръста и се подготви прилежно за устния, щото тъй или иначе имаш малки шансове да те назначат с тия повърхностни юридически знания!!!
- ?
Re: gega
Gega-по всичко си личи, че ти треперят гащите от СТРАХ преди устния и вече психически си се предал-с това пораженческо мислене доникъде няма да я докараш в т.ч. и в Правото.
- Dark Knight
за стилистиката на Псуващите Въпросителни
Петре, остави Въпросителния да си задава сам въпроси и да си дава отговори, на които да се възхищава. Стилът на Псуващия мрачен рицар отново се завърна във форума! Не си мисли, че това са различни образи, стилистиката на Въпросителния явно издава неговия нрав - на мрачен, дребен, лукав, заядлив и емоционално изхабен Псувател.
Г-н Таков, наистина, според мен, сте се представили добре. Не разбрах само каква оценка сте получил? Благодаря Ви и за подкрепата, която ми оказвате срещу Псувателите и Хулителите, чието място не е в този форум, а още по-малко в съдебната система, на където са се запътили такива недостойни лица. Съжалявам, че го казвам, Псувателю Любими, но това мнение се споделя от почти всички участници във форума. И ако сега ми отговориш, че аз действам под десетки никове, наистина трябва да се подложиш на емоционална терапия. Препоръчвам ти да си нова любовна връзка. Чувал съм, че това е добра терапия при емоционално неуровновесени мъже около 30-те:))))))))))) С любопитство ще чакам Вашия сантиментално-обиден разстроен отговор.
Г-н Таков, наистина, според мен, сте се представили добре. Не разбрах само каква оценка сте получил? Благодаря Ви и за подкрепата, която ми оказвате срещу Псувателите и Хулителите, чието място не е в този форум, а още по-малко в съдебната система, на където са се запътили такива недостойни лица. Съжалявам, че го казвам, Псувателю Любими, но това мнение се споделя от почти всички участници във форума. И ако сега ми отговориш, че аз действам под десетки никове, наистина трябва да се подложиш на емоционална терапия. Препоръчвам ти да си нова любовна връзка. Чувал съм, че това е добра терапия при емоционално неуровновесени мъже около 30-те:))))))))))) С любопитство ще чакам Вашия сантиментално-обиден разстроен отговор.
- gega
Re: за стилистиката на Псуващите Въпросителни
1.не съм около 30 г.
2.ако не се лъжа вече беше писал, че няма да се появяваш повече с този ник, както и да участваш в диалози с мен-но, явно това ти харесва, а и стана ясно че чисто и просто ти си човек, който не държи на думите си, а само знае да подклажда конфликти и да ядосва участниците в този форум.
3.От горещата ти подкрепа за лицето наричащо себе си П. Таков оставам с впечатление, че май си почитател на мъжката дружба-явно ти любовта я разбираш по този начин.Не, че има нещо лошо в това, но вместо да пишеш глупостите си тук, отиди в един друг форум в Лекса-там сега върви дискусия на тема:
"Законен ли е брак между мъже в България?"
Може с Петърчо там да си изкажете мненията - за там сте и двамата-грешка няма!
2.ако не се лъжа вече беше писал, че няма да се появяваш повече с този ник, както и да участваш в диалози с мен-но, явно това ти харесва, а и стана ясно че чисто и просто ти си човек, който не държи на думите си, а само знае да подклажда конфликти и да ядосва участниците в този форум.
3.От горещата ти подкрепа за лицето наричащо себе си П. Таков оставам с впечатление, че май си почитател на мъжката дружба-явно ти любовта я разбираш по този начин.Не, че има нещо лошо в това, но вместо да пишеш глупостите си тук, отиди в един друг форум в Лекса-там сега върви дискусия на тема:
"Законен ли е брак между мъже в България?"
Може с Петърчо там да си изкажете мненията - за там сте и двамата-грешка няма!
- Dark Knight
Уважаеми Dark Knight,
Не само лицето, но и тялото ми като цяло, са наречени с името Петър от майка ми и баща ми. Очевидно Вашите родители са проявили мрачно чувство за хумор като са Ви нарекли Dark Knight - не ми се мисли какво бебе сте бил.
Не само лицето, но и тялото ми като цяло, са наречени с името Петър от майка ми и баща ми. Очевидно Вашите родители са проявили мрачно чувство за хумор като са Ви нарекли Dark Knight - не ми се мисли какво бебе сте бил.
- Петър Таков
Не искам да защитавам никого, но човек трябва да си държи на думата. Истината е следната: единия псува, а другия не спазва обещанията си:-)
- Gero
По отношение на обещанията - наистина не мога да ги питам коя какво точно е писала, защото, както се сещате, са в отпуска и четат. Казах ви вече по кои въпроси имаха различни отговори, защото по тях спорихме. Казах ви и какво са писали по спорните въпроси, но не мога да съм съвсем точен, защото цитирах по памет. Ако все още държите, другата седмица, когато дойдат на работа ще уточним отговорите, ако все още са склонни да ги споделят и ще ви уведомя незабавно.
Между другото съм сигурен, че четат форума и тъй като участвам с истинското си име, се сещат, че става въпрос за тях и се чудя защо се ослушват и не кажат какво са писали. ЕХООООООООООООООООО.
Между другото съм сигурен, че четат форума и тъй като участвам с истинското си име, се сещат, че става въпрос за тях и се чудя защо се ослушват и не кажат какво са писали. ЕХООООООООООООООООО.
- Петър Таков
Re: относно обжалването
Недейде да обжалвате бе хора. И без това нищо няма да излезе. Пък и на мене знаете ли колко мъки ми струваше да намеря подходящия човек, който да ме вкара в съдебната система. И почти съм усляла, а Вие сега с вашите желания и болни амбиции сте решили да обжалвате. Вместо да се вайкате и да си хабите връзки намерете начини за здрави като корабни въжета връзки и действайте. Ако несега то следващия път ще Ви се усмихне и на вас щастието. Или по-следващия, знае ли човек....
- любов френска
Благодаря ти, кукло, за съвета!
- karo
- Потребител
Re: Ще се обжалва ли конкурса за мл.съдии?
Tova kolegialno obshtuvane e mnogo konstruktivno.
To izdiga izkljuchitelno visoko uprajnjavashtite juridicheska profesija i gi pravi dostojni grajdani i istinski profesionalisti
S uvajenie
To izdiga izkljuchitelno visoko uprajnjavashtite juridicheska profesija i gi pravi dostojni grajdani i istinski profesionalisti
S uvajenie
- luk jal
Не искам да звучи обидно за теб това, което ще ти кажа. Не те обвинявам, че търсиш връзки, за да станеш съдия. Но помисли, дали ще си достоен съдия, когато заемаш длъжността С ИЗМАМА. Може да си най-добрия юрист, но не си достоен човек.
Аз можех да намеря не един, а двама членове на ВСС, един конституционен съдия и още много хора, които да ме помогнат. Имам възможността, но не искам. Съвсем наивно вярвах, че мога да се справя сама. Представих се много добре на изпита и не пиша тези думи, защото нямам шансове за успех при честно класиране. Пиша това, защото от три години съм адвокат (и то казват добър) и виждам, че това връзкарство вкарва в съдебната система хора, които въобще не не знаят защо са там. Виждам ежедневно такива невероятни "простотии", че вече не знам дали някога ще може да има правосъдие в БГ.
Аз можех да намеря не един, а двама членове на ВСС, един конституционен съдия и още много хора, които да ме помогнат. Имам възможността, но не искам. Съвсем наивно вярвах, че мога да се справя сама. Представих се много добре на изпита и не пиша тези думи, защото нямам шансове за успех при честно класиране. Пиша това, защото от три години съм адвокат (и то казват добър) и виждам, че това връзкарство вкарва в съдебната система хора, които въобще не не знаят защо са там. Виждам ежедневно такива невероятни "простотии", че вече не знам дали някога ще може да има правосъдие в БГ.
- martareny
Ще има, вервай ми:)))))))
- karo
- Потребител
Не си ли чел Пенчо Славейков - да на правим един карамбол „Право седи - криво съди!”, вместо „Криво седи - право съди!” Нашите кадии все по-изправени взеха да седят, но все още мнозина от тях си съдят кривишката!:))))))))))))
- karo
- Потребител
87 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|