начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

За Знайко.

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

За Знайко.

Мнениеот hebigatsu » 08 Мар 2002, 15:48

Благодаря за бирата, но нямаше нужда от цял стек.Често ги минавам тези 512 км, и ако нямаш нищо против, когато дойда ще се реванширам.
hebigatsu
Активен потребител

RE: За Знайко.

Мнениеот znajko » 08 Мар 2002, 16:05

Относно стека- по лесно се транспортира За реванша- нищо против, с удоволствие
znajko

RE: За Знайко.

Мнениеот remo » 03 Апр 2002, 01:09

За знайко и за hebigatsu: Колега,като пътува това стекче с биричка на 512км, нещо за пътни такси не остава ли?
remo

RE: RE: За Знайко.

Мнениеот hebigatsu » 03 Апр 2002, 07:20

Зависи къде е "касата" на "КПП_то".!!!!!?????
hebigatsu
Активен потребител

RE: RE: За Знайко.

Мнениеот znajko » 04 Апр 2002, 00:23

Remo, притесних се от този въпрос- да не би да съм минал на червено. Нещо на blackmail ми намирисва :)))))
znajko

RE: RE: RE: За Знайко.

Мнениеот remo » 04 Апр 2002, 03:39

Не,бе колеги! Проблема не е Вашето поведение, а това, че не мога да хвана стекчето! Че както съм се разсъхнал ....м-м-м-м-м! Имаше едно готино предложение за биричка, но така и не разбрах, какно стана с организацията. Пък не само, че ми се пие, а и сезона и идва! Гледам Кларк Кент няма нищо против тъмната бира. А, че то аз нямам! Нито спрямо тъвмната,нито спрямо светлата, стига да я има и да е с подходяща температура! Някой от колегите беше от Варна и както се е задало годишното събрание на ПИОР през май, няма да е лошо да направим едно "HAPPY" с панирани сиренца и бира!
remo

RE: RE: RE: RE: За Знайко.

Мнениеот Кларк Кент » 04 Апр 2002, 18:18

Remo, щеше да минаваш покрай един малък град, но с голяма гара- ако беше минал, бирата щеше да е за моя сметка. Е, там няма "HAPPY", като във Варна...пък и аз не съм член на ПИОР, но ти знаеш къде можеш да ме намериш и в друго населено място. Бира да искаш!Вече идва сезона на светлата.
Кларк Кент

RE: RE: RE: RE: RE: За Знайко.

Мнениеот znajko » 04 Апр 2002, 23:09

Каква стана тя? Настъпи някакво дистанционно-транзитно пиене на бира. Ами то Търново е в центъра на България, освен там да си чукнем срещта:)))
znajko

RE: RE: RE: RE: RE: RE: За Знайко.

Мнениеот remo » 05 Апр 2002, 02:10

Както казах вече, чакам само сигнал за времето и мястото! Съгласен съм за Търново, кажете само кога и къде ще се срещнем. Иначе, предлагам за да се разпознаем всеки от нас да държи прочетен вестник в дясната си ръка!:<)
remo

Назад към Общи дискусии