- Дата и час: 28 Ное 2024, 19:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс
Как да отговоря на ЛС, като юзъра не си е активирал получаване на ЛС ?
- aris_koen
- Потребител
terra_s написа:tea_1988 написа:vaness написа:[quote="camperr84Решил съм последните 7дни да се скъсам от четене,но не там ми е проблема,ами това,че ако стигна примерно до интервюто ще се сдухам защото малко съм притеснителен
Абе ти стигни до интервю и тогава ще му мислиш А и да ти кажа и да не си притеснителен пак може да се сдухаш.
генералът е изключително свястен и читав човек, страхотен професионалист, но преди всичко - точен човек...Точно от него е излишно да се притеснявате.
absoliutno sam saglasna sas Vas
Последна промяна tea_1988 на 11 Авг 2012, 16:10, променена общо 2 пъти
- tea_1988
- Младши потребител
искам да Ви, попитам на някой от Бургас да са се обадили след интервюто
- tea_1988
- Младши потребител
tea_1988 написа:искам да Ви, попитам на някой от Бургас да са се обадили след интервюто
Кога ти беше на теб интервюто?
- aris_koen
- Потребител
aris_koen написа:tea_1988 написа:искам да Ви, попитам на някой от Бургас да са се обадили след интервюто
сряда, но и вчера имаше интервю
- tea_1988
- Младши потребител
tea_1988 написа:aris_koen написа:tea_1988 написа:искам да Ви, попитам на някой от Бургас да са се обадили след интервюто
сряда, но и вчера имаше интервю
"aris_koen" пожелавам ти много професионални успехи
- tea_1988
- Младши потребител
tea_1988 написа:сряда, но и вчера имаше интервю
Предполагам, че в понеделник ще почнат да уведомяват явилите се...
tea_1988 написа:"aris_koen" пожелавам ти много професионални успехи
- aris_koen
- Потребител
aris_koen написа:tea_1988 написа:сряда, но и вчера имаше интервю
Предполагам, че в понеделник ще почнат да уведомяват явилите се...tea_1988 написа:"aris_koen" пожелавам ти много професионални успехи
smqta6 li 4e dnes po4ivat
- tea_1988
- Младши потребител
За Бургас предполагам, че ще започнат да звънят не по-рано от понеделник, дори ако не бързат много може и до края на седмицата, така че успокойте се и си починете събота и неделя. Аз лично предполагам, че през почивните дни ще обсъждат кандидатите от Бургас и ще вземат решение на кои да звънят.
- lionbg
- Нов потребител
gmhgmh написа:Ох, напускам форума с огорчение.
Все пак това е конкурс (съревнование)за Инспектори, а не за мошеници и страхливци.
КОЙТО ГОЕ СТРАХ ОТ МЕЧКИ ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА.
ВЕЧЕ СЕ ОБЕДИХ, ЧЕ НЕ ИЗПИТВАщИТЕ СА СТРАШНИ, А просто повечето кандидати са некомпетнъни или страхливи. А комисията и по-специално дамата от Човешки ресурси си вършат работата и то доколкото разбирам добре - АДМИРАЦИИ. И дано от толкова много мераклии да успеят да намерят достатъчно достойни. Има и такива обедих се пак от този форум,
Пожелавам им успех!
Аз ти пожелавам успех ! Притеснението ми дойде от това, че докато се усетя се започна изпитване пред Генерала, а аз изпитвам респект и уважение към него. Та нали в този форум всеки споделя преживяното от теста и интервюто, а и с голямо уважение към теб, но не си от най - грамотните и компетентните, за да си позволяваш да критикуваш другите.
Последна промяна tea_1988 на 11 Авг 2012, 16:05, променена общо 1 път
- tea_1988
- Младши потребител
lionbg написа:За Бургас предполагам, че ще започнат да звънят не по-рано от понеделник, дори ако не бързат много може и до края на седмицата, така че успокойте се и си починете събота и неделя. Аз лично предполагам, че през почивните дни ще обсъждат кандидатите от Бургас и ще вземат решение на кои да звънят.
- tea_1988
- Младши потребител
aris_koen написа:tea_1988 написа:сряда, но и вчера имаше интервю
Предполагам, че в понеделник ще почнат да уведомяват явилите се...tea_1988 написа:"aris_koen" пожелавам ти много професионални успехи
"aris_koen" имаш ли информация дали, ако не си от издържалите интервюто те уведомяват
- tea_1988
- Младши потребител
fifi83 написа:http://vbox7.com/play:1422797cc1
- ani_fer
- Потребител
Ani_fer oт Варна си нали? Обаждане няма ли? Накрая ще се завъртя към Митницата да разберем един път завинаги какво се случва. Може просто никой от нас ( форумците) да не е допуснат до интервю и да тънем в блажено невидение.
- fifi83
- Младши потребител
fifi83 написа:Ani_fer oт Варна си нали? Обаждане няма ли? Накрая ще се завъртя към Митницата да разберем един път завинаги какво се случва. Може просто никой от нас ( форумците) да не е допуснат до интервю и да тънем в блажено невидение.
Пожелавам Ви, да сте от допуснатите до интервю успех
- tea_1988
- Младши потребител
Теа, благодаря за пожеланието и аз ти пожелавам същото. За себе си мисля, че няма да съм допусната, ама пуста надежда. А и не мога да повярвам, че никой от форума също да бъде допуснат до интервю.
- fifi83
- Младши потребител
Здравейте и от мен.Искам да информирам варненци с риск да ги разочаровам, но имам информация от сигурен източник, че одобрените отдавна се знаят. Както знаете бройките са обявени за местата на среднистите, които ги освободиха от работа. От служител на митницата вчера разбрах, че като компенсация щели да назначат на техни места хора които са им близки или роднини. Ако искат и другите участници от другите градове да си сверят часовниците, дали е така. Все пак на тези които се надяват успех.
- bil_11
- Младши потребител
fifi83 написа:Ani_fer oт Варна си нали? Обаждане няма ли? Накрая ще се завъртя към Митницата да разберем един път завинаги какво се случва. Може просто никой от нас ( форумците) да не е допуснат до интервю и да тънем в блажено невидение.
Оф, няма обаждане и вече откачам... не толкова, защото не са звъннали на мен, а защото въобще никой не се е похвалил във форума, а невидението направо ме побърква
И аз си мислех да мина през Митницата или да издиря телефон на Човешки ресурси...
- ani_fer
- Потребител
bil_11 написа:Здравейте и от мен.Искам да информирам варненци с риск да ги разочаровам, но имам информация от сигурен източник, че одобрените отдавна се знаят. Както знаете бройките са обявени за местата на среднистите, които ги освободиха от работа. От служител на митницата вчера разбрах, че като компенсация щели да назначат на техни места хора които са им близки или роднини. Ако искат и другите участници от другите градове да си сверят часовниците, дали е така. Все пак на тези които се надяват успех.
Това е най-голямата глупост, която съм чувал.
Със сигурност мога да кажа, че това не е вярно.
- lionbg
- Нов потребител
|
|